דיון סיר 16 ליטר (ממשנת יוסף), כמה זה נוח / לא נוח? כמה מוגזם הגודל? מתלבטת בשביל פסח

• הוסף לסימניות
כדי לעשות כמויות גדולות בבת אחת ואחר כך לחלק
אשמח לשמוע תובנות בעניין
(ואל תכתבו שזה תלוי בצרכים, את זה גם אני יודעת;) )

• הוסף לסימניות
קודם כל תחשבי על
אחסון.
ונקיון בכיור.
וגודל להבה.
ומקום במקפיא.
;)

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
כדי לעשות כמויות גדולות בבת אחת ואחר כך לחלק
אשמח לשמוע תובנות בעניין
(ואל תכתבו שזה תלוי בצרכים, את זה גם אני יודעת;) )
ההורים שלי מחמירים לבשל את כל הפסח מראש
ויש להם סיר ענק שתופס את כל הלהבות
פעם מרק
פעם עופות
פעם תפו"א
ובסיר קטן יותר - אבל גם גדול מאד
סלק
בצל מטוגן
בשר
קציצות גפילטע פיש
קישואים במיץ עגבניות

מתבשל הרבה זמן
מתקרר הרבה זמן
וחלוקה לקופסאות אחסון ולמקפיא (חוץ מהתפו"א)
יש מטבח פסח

מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
ההורים שלי מחמירים לבשל את כל הפסח מראש
ויש להם סיר ענק שתופס את כל הלהבות
פעם מרק
פעם עופות
פעם תפו"א
ובסיר קטן יותר - אבל גם גדול מאד
סלק
בצל מטוגן
בשר
קציצות גפילטע פיש
קישואים במיץ עגבניות

מתבשל הרבה זמן
מתקרר הרבה זמן
וחלוקה לקופסאות אחסון ולמקפיא (חוץ מהתפו"א)
יש מטבח פסח

מקווה שעזרתי
בטח שעזרת, תודה!

הקוטר של הסיר 30 ס"מ
זה כנראה סיר מאוד גבוה

• הוסף לסימניות
לי יש סיר כזה לפסח, מכינה בו מרק עוף ומרק ירקות לפני החג (אני מבשלת מרק עוף 12 שעות) ומחזירה אותו למקומו לפני החג.
נח מאוד!
יש לי גם אחד כזה למשך השנה...

• הוסף לסימניות
לי יש סיר כזה לפסח, מכינה בו מרק עוף ומרק ירקות לפני החג (אני מבשלת מרק עוף 12 שעות) ומחזירה אותו למקומו לפני החג.
נח מאוד!
יש לי גם אחד כזה למשך השנה...
תודה!
מוכנה לפרט במה זה נח?

• הוסף לסימניות
תודה!
מוכנה לפרט במה זה נח?
האפשרות להכין כמות כגולה של מרק בפעם אחת.
אני מכינה לפני החג, מחלקת לקופסאות המתאימות בתכולה לארוחה ומקפיאה, וכך יש לי תמיד בסיס מוכן במקפיא.

• הוסף לסימניות
אמא שלי מבשלת מרק עוף לשבת-שבת בסיר של 12 ליטר, אז 16 לפסח נשמע לי לגמרי יעיל (אני חושבת שיש לה, לא בטוחה)
לא נראה לי שזה צריך יותר מלהבה אחת כדי לבשל בו, אבל אי אפשר לשים עוד סירי ענק לידו, כמובן.

• הוסף לסימניות
לי יש סיר 19 ליטר. משתמשת בו בד"כ באירועים או כשאני עושה מטבוחה בכמות גדולה ומקפיאה.
הוא באמת גדול מאוד ומונח בד"כ במחסן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה