O(n)
O(Log n)
C#ח ח ח
באיזו שפה אתם מדברות
אבל כמות הקלט משתנה.האם יכול להיות שמתכוונים לימים בחודש?
שאז זה כן קבוע?
אז זה נשמע לא הגיוני,אבל כמות הקלט משתנה.
נכון, אם כי אני מאמינה שאפשר בפחות מ O)N(@ישראלה ישראלי מה התשובה שאת צריכה לתת?
פתרון לבעיה?
או לענות על השאלה האם זה אפשרי בסיבוכיות של O(1)?
כי לדעתי זה לא אפשרי.
ברגע שיש מערך שאת לא יודעת מראש את הגודל שלו, את תהיי חייבת לעבור על כל אחד מהאיברים שלו והיעילות המינימלית תהיה o.
איך אפשר?נכון, אם כי אני מאמינה שאפשר בפחות מ O)N(
המערך ממוין.איך אפשר?
את חייבת את כל הנתונים...
זה לא נראה לי כמו חיפוש
צודקת, לא שמתי לב...המערך ממוין.
צריך לחפש את הגבולות בין הערכים השונים.
יכול להיות אבל בכל מקרה לא נראה לי אפשרי להגיע לO(log n) מכיון שלא מדובר כאן בחיפוש של ערך יחיד.נכון, אם כי אני מאמינה שאפשר בפחות מ O)N(
@ישראלה ישראלי אפשר את השאלה? מעניין אותי...
www.prog.co.il
אבל מספר החיפושים הוא קבוע (28 - 31)יכול להיות אבל בכל מקרה לא נראה לי אפשרי להגיע לO(log n) מכיון שלא מדובר כאן בחיפוש של ערך יחיד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים