מידע שימושי סכין הפלא לחיתוך עוגות

• הוסף לסימניות
סכין הפלא בירושלים

בקשת הכל לאפיה מוצלחת
ירמיהו 19 ירושלים
02-5825169

• הוסף לסימניות
סכין הפלא ניתן להשיג בקשת-הכל לאפיה מוצלחת
ירמיהו 19 ירושלים
02-5825169

• הוסף לסימניות
השבוע במכירה של משנת יוסף נמכרת סכין מהסוג הנ"ל, על פי התמונה זה נראה תוצרת berex המקורי במחיר מגוחך של 43 ש"ח בלבד.

• הוסף לסימניות
אוכל לומר לך מיד אחרי שיגיע אלי, ואחתוך בו:)
אבל כמובן שזה לא משתווה למידע לאחר שימוש בפרק זמן ארוך
נוכל להעביר ביננו חוויות, לאחר שנקבל אותו....

כמובן שהכוונה שלי היתה אם מישהוא הזמין בעבר ויודע לומר האם הוא איכותי או לא.
או אולי אולי במקרה אחד מהחברה של משנת יוסף צופים פה בפורום ויכולים לנדב לנו מידע על המוצר....

• הוסף לסימניות
נוכל להעביר ביננו חוויות, לאחר שנקבל אותו....

כמובן שהכוונה שלי היתה אם מישהוא הזמין בעבר ויודע לומר האם הוא איכותי או לא.
או אולי אולי במקרה אחד מהחברה של משנת יוסף צופים פה בפורום ויכולים לנדב לנו מידע על המוצר....
חשבתי שאולי לכם זה יהיה רק במכירה של שבוע הבא....
מלא פעמים זה לא אחיד בכל הערים

• הוסף לסימניות
נקווה שיגיע
פעם קודמת שהיה את המוצר הזה -בפועל כל התחנה זוכתה עליו , כי הוא היה חסר.
תאמיני לי
הזמנתי למשל מנגו קפוא
ולא הגיע
והיה לי כ"כ חבל כי לא היה אכפת לי ללכת על אננס קפוא, רק תודיעו מראש:(
והאחראי אמר לי שאני לא יכולה לקחת במקום זה אננס, הכל ממוספר ומחושבן

• הוסף לסימניות
לגמרי
הזמנתי תבנית להכנת מיני מגנום
ומקלות ייעודיים

הגיע התבנית
והמקלות לא
נו באמת....

אז השבוע מביאים את המקלות. בתקווה שאכן תהיה אספקה...

• הוסף לסימניות
השתמשנו בסכין של משנת יוסף
חתך מעולה, אבל מגיע בלי נרתיק וקצת חבל..

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה אפשר להשיג עוד את הסכין הזו?
אזור המרכז ומודיעין עילית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה