מידע שימושי סכין הפלא לחיתוך עוגות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1908356:
רק הערה קטנה, לפני שאת קונה את הסכין המדהימה הזאת
תעשי חיפוש קצר בפורום
יכול להיות שתתחרטי.

אפשר הסבר??

• הוסף לסימניות
יחד עם הסכין,קונים נרתיק ששומר עליו ועלינו,מאחסנים את הסכין בארון הפינתי מתחת לגלגל נכנס באלכסון.
שומרים מילדים כמו ששומרים את האקנומיקה ואת התרופות וכ'ו

• הוסף לסימניות
אל תזלזלו בערך של סכין הפלא. יש לי אותה כמובן עם הנרתיק והיא מדהימה...
עוברת בתורנות בין השכנות וקוצרת מחמאות לא ניסיתי משהו אחר ממליצה עליה בחום...
כמובן שווה למי שאופה הרבה ולא אחת שאופה פעם ב...

• הוסף לסימניות
מאד ממליצה עליה, קנינו אותה אצל שטרנפלד בבני ברק (רחוב שלמה המלך) ועלתה אם אני זוכרת נכון 160 ש"ח.
צריך ללמוד לעבוד איתה ואח"כ זה ממש נוח וכיף.
אני מאחסנת את הסכין בתוך מגבת מגולגלת כדי למנוע אסונות...

• הוסף לסימניות
גמאני משתמשת עם הנרתיק!
זה מעולה!!! יוצאות קוביות ישרות ומדויקות!
אפשר גם לשמור מעל המקרר

• הוסף לסימניות
ההההממממ
לא יודעת מה לומר. אני מרגישה ממש מוזרה כאן.
אבל- אני ממש לא אוהבת את הסכין הזו. השתמשתי בה ולא אהבתי. אני מעדיפה לחתוך עם סכין רגילה. ונראה לי שנחתך לי מאוד יפה.....

• הוסף לסימניות
חכי,
עוד אשכנע אותך להשתמש בה, תהני בעז''ה ותודי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1908616:
יחד עם הסכין,קונים נרתיק ששומר עליו ועלינו,מאחסנים את הסכין בארון הפינתי מתחת לגלגל נכנס באלכסון.
שומרים מילדים כמו ששומרים את האקנומיקה ואת התרופות וכ'ו

גם אני רציתי מאד לקנות אותה, עד שמישהי ספרה כאן בפורום שהיא נזקקה לתפרים בעקבות פציעה. והיו עוד נשים שספרו על סכנה של ממש.
ה לא דומה לאקונומיקה, כי אין חשש מפני הילדים אלא משימוש לא ממש זהיר שלך.
אותי זה הפחיד וויתרתי.

• הוסף לסימניות
דווקא מעניין אותי, אבל הייתי רוצה לנסות לפני שאני רצה לקנות, יש אולי מישהי ממודיעין עילית שיש לה כזה ומוכנה להשאיל לי לנסות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1909592:
ההההממממ
לא יודעת מה לומר. אני מרגישה ממש מוזרה כאן.
אבל- אני ממש לא אוהבת את הסכין הזו. השתמשתי בה ולא אהבתי. אני מעדיפה לחתוך עם סכין רגילה. ונראה לי שנחתך לי מאוד יפה.....

אויש, לא מתאים לך! :D
יש לך את זה בבית ולא משתמשת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1909801:
אויש, לא מתאים לך! :D
יש לך את זה בבית ולא משתמשת?

לא סובלת את זה.

• הוסף לסימניות
גם אני השתמשתי בה- ונהניתי מאד! חיתוך עוגה בקלות ובמהירות. אבל- לא מעיזה לקנות ולאחסן בבית. מעדיפה ללוות שוב ושוב- ובלבד שלא יהיה לי בבית דבר מפחיד זה...

• הוסף לסימניות
ניתן להשיג בחנות החדשה 'גורמה' בצומת אפריון בירושלים בר אילן 1

• הוסף לסימניות
חותך עוגות

חשבתי שמתכוונים לזה

קבצים מצורפים

• חותך עוגות.avi
    14.7 MB · צפיות: 345
  • הוסף לסימניות
לסכין הזו יש עובי מסוים ולכן כשחותכים עוגה בפרט עם קרם היא לא נחתכת מספיק מושלם
בנוסף- א"א לטבול את הסכין במים רותחים כדי שיצא חיתוך יפה יותר בגלל הגודל שלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת123;1911294:
לסכין הזו יש עובי מסוים ולכן כשחותכים עוגה בפרט עם קרם היא לא נחתכת מספיק מושלם
בנוסף- א"א לטבול את הסכין במים רותחים כדי שיצא חיתוך יפה יותר בגלל הגודל שלה
מסכימה איתך!
ע''כ כדאי לסמן בעזרת הסכין סימונים על השוקולד בלבד,
ואז לפרוס עם הסכין לפי הסימונים.
אם העוגה עדיין קפואה מאד, אז כדאי לפרוס ע''י לחץ בצד ימין ואח''כ לצד שמאל-מעין נדנדה לימין ושמאל, ואז בעז''ה הפרוסות חדות!
הצלחה רבתי!
חדוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה