דרוש מידע סכין הפלא לעוגות

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג את הסכין עם נרתיק במחיר זול?

• הוסף לסימניות
יש במכירות של מוצרי אפיה.
אם זה ירושלים יש אצל רוזנברג/ קרם שניט

• הוסף לסימניות
מי זה רוזנברג איך אפשר להשיג אותם?

• הוסף לסימניות
יש אצל משפחת קוק מוצרי אפיה המודיעים עילית של חברת BEROX
גרים בחז"א 15

• הוסף לסימניות
סכין ארוכה, באורך תבנית, עם ידיות משני צידיה.
חותכים לאורך את כל העוגה בקו ישר אחיד על ידי לחץ של הסכין משני הכיוונים יחד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בחנות אימפרית החסד ירושלים
עלות 100 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני חותכת עוגות עם סרגל מתכת ארוך,
חותך מצוין, עולה 3 ש"ח, אני נהנית מאד
שימו לב שלפני השמוש צריך לטבול את הסרגל.
ממליצה!!

לא כ"כ בטוח שצריך לטבול

הרב גואלמן ברמות אמר לבעלי שאם קונים מראה והופכים אותו למגש של עוגות לא טובלים כי זה נחשב גמר מלאכה ע"י יהודי

ודאי לבדוק לפני שמברכים

• הוסף לסימניות
אני עוטפת במגבת דקה עם 2 גומיות בצדדים.עוד לא מצאתי נרתיק

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את הסכין לעוגות בבני ברק, האם יש כל מיני סוגים ואיכויות? מה כדאי לקנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה