נכתב ע"י ov;1257560:
הכל טוב ויפה בדיבורים. כשאת נפגעת מהסכין הזאת - החיים שלך מתחלקים ל'לפני' ו'אחרי'נכתב ע"י נ פלוס;1257667:בקשר לתגובה באשכול הנ"ל
כל סכין זה מאוד מסוכן וחייבים להיזהר מאוד מאוד!!
בערב פסח הייתי בקופת חולים, ולפתע נכנסת אישה ורצה לחדר אחיות וצועקת "נטחן לי האצבע ממעבד מזון"(אין לי מושג מה קרה איתה כי רק מהקולות הרגשתי שאני מתעלפת, ועפתי מהמקום...) אז?? מהיום לא קונים מעבד מזון? קונים ונזהרים מאוד!!
יש לי בת דודה שטחנה את האצבע עם מתחנת בשר,
ולחברה שלי נחתך האצבע ביום האירוסין שלה מבלנדר מקל באמצע ההכנות לאירוסין! והיא הגיע עם תחבושת על יד ימין באירוסיןואמרו לה מזל טוב ביד שמאל
בכל דבר חייבים להיזהר!!
נכתב ע"י שולה;1257954:הכל טוב ויפה בדיבורים. כשאת נפגעת מהסכין הזאת - החיים שלך מתחלקים ל'לפני' ו'אחרי'
"לא תשים דמים בביתך" - שמעת על הציווי הזה?
לצערי מנסיום כואב, מאד כואב!
ועוד יותר לצערי - שאני לא היחידה שאומרת את המשפטים הנ"ל...
נכתב ע"י נ פלוס;1257958:ברוך ה' שאני לא מבינה אותך! והלוואי הלוואי שאני לא תבין אותך לעולם!!
אבל יש אומרים "לא תשים דמים בביתך" על מעבד מזון! בלנדר מקל! שזה דבר באמת מסוכן מאוד מאוד!! וכד' וכד'
נכתב ע"י שולה;1257963:לא מדויק, כי בד"כ פגיעה מבלנדר, וגם בלנדר מקל - זו פגיעה שבאה מרשלנות. גם לי זה קרה, ואני מודה - לא נזהרתי. דחפתי את האצבע למקום שהיה אסור לה להגיע.
הסכין הזאת - נגעת בה פעם? אחרי כל נגיעה שיצאת בשלום - אפשר לברך 'הגומל'
נכתב ע"י נ פלוס;1257968:אחותי משתמשת איתו יומיומי מעל שנתיים (קנתה בחו"ל לפני שזה הגיע בכלל לארץ)
נכתב ע"י צילומנציה;1258756:יש לי את הסכין הזו ויש לי 2 הערות:
1.צריך מקום מכובד לאיחסון, היא פשוט לא נכנסת לי לארון במטבח
2. היא יותר מפחידה במראה מאשר במציאות, היא נראת כמו סכין קצבים, אבל לא כל כך חדה כמו שנשמע, היא יותר עובדת על הכח שמופעל בלחיצה, ומאחר שצריך 2 ידיים, לרוב אדם לא חותך את עצמו. ועל הילדים תמיד צריך לשמור
מלהעביר את האצבע על הלהב, לא נחתכים. בדוק. (אולי יש כמה חברות, אבל כך בכולופן זה אצלי)
הסכין השויצרי שיש לי במטבח מסוכנת יותר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים