?סכמה תרפיה
טיפול בשיטה ממוקדת, מבוססת CBT אבל יותר מעמיקה ממנו. מיועדת לנושאים ספציפיים בד"כ.
יחסית חדש, כמו שCBT הוא יחסית חדש.
מעניין אותי, במסגרת מה?אני עברתי הכשרה קצרה בנושא.
זו גישה יעילה לנושא אבל לאו דווקא לפי מה שהבנתי היא יעילה לעוד מגוון תחומים.משתמשים בגישה הזו בעיקר להפרעת אישיות גבולית.
פחות מתאים, אבל תודה![יש עו"ס גבר שמטפל מעניין אותך?]
במסגרת השתלמות של יום עיון בנושא הפרעת אישיות גבולית.מעניין אותי, במסגרת מה?
זו גישה יעילה לנושא אבל לאו דווקא לפי מה שהבנתי היא יעילה לעוד מגוון תחומים.
פחות מתאים, אבל תודה!
תודה! מכירה אותה אישית? מה ההכשרה שלה וכמה היא מקצועית?מטפלת בשיטה הזו:
שירה חסון
050-5591049
אני מכירה אותה, לא את הטיפול שלה. היא נראית לי טובהתודה! מכירה אותה אישית? מה ההכשרה שלה וכמה היא מקצועית?
אם יש לה היכרות עם המגזר החרדי ודקויותיו, מתאים לי בהחלט.מתאים לך?
היא עבדה שנים עם חרדיות.אם יש לה היכרות עם המגזר החרדי ודקויותיו, מתאים לי בהחלט.
הקישור לא עובד לי. מה שמה? יש לך פרטי קשר שלה?היא עבדה שנים עם חרדיות.
אני יודעת שהיא למדה סכמה-תרפיה בתל השומר גם.
דף הבית - מרחבים הבית לטיפול בפסיכודרמה | פסיכודרמה ברמת גן | פסיכודרמה תל אביב
מרחבים – הבית לטיפול ב C.B.T ובפסיכודרמהבתל אביב ורמת גן מרחבים רמת גן / תל אביב הינה שלוחה של המכון המוכר והאהוב בירושלים לטיפול קוגניטבי התנהגותי (CBT) ופסיכודרמה . בעקבות הצלחת המרכז בירושלים החלטתי להקים שלוחה גם באזור ביתי שברמת גן. הנכם מוזמנים ליצור עמי קשר ולתאם אחד מהטיפולים המבוקשים...psychodrama.merhavim.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים