שיתוף סכנה כאן אוכלים!

• הוסף לסימניות
רעבים?
אז הנה ארוחת צהרים קצת מעניינת...

לפני שציירתי את הסצנה עצמה, בניתי כל דמות בנפרד.
ורק אח"כ ציירתי את הסצנה עם הדמויות כבר מאופיינות

רציתי משהו קונטרסטי בין הדמויות.
התמקדתי בשוני ביניהם – מבנה גוף, צורת אכילה, וכו – והבאתי אותם למקום הכי פחות צפוי:
באויר, בין שמיים לארץ

בחרתי קומפוזיציה באלכסון כדי להכניס תנועה למרות שהם יושבים תוך כדי אכילה,
כדי להדגיש את המקום ההזוי שהם בחרו להפסקת צהרים
וזהו טדאאאם הנה הציור...

אם זה מעניין אני אעלה בהמשך את הדמויות המאופיינות בנפרד, הם בלי תנועה מיוחדת כי התמקדתי באיפון עצמו

IMG_5502.jpeg

• הוסף לסימניות
וואו- רחלי- איזה מדהים
האפיון, זוית, הצביעה, הרעיון!!!
אלופה!!!!

• הוסף לסימניות
מושלם!
כל מי שטוען שהבינה תשתלט על שוק הציירים מוזמן לפה!
אם זה מעניין אני אעלה בהמשך את הדמויות המאופיינות בנפרד, הם בלי תנועה מיוחדת כי התמקדתי באיפון עצמו
בטח! זה החלק שהכי מלמד!

• הוסף לסימניות
מלחיץ...

• הוסף לסימניות
וואי, איזה מאלף!!!!
הציורים שלך זה משו ממגנט שאי אפשר להפסיק להסתכל..
כל דבר בציור אומר כ"כ הרבה!!!
אהבתי את הנגיסה של הרזה.. ;)

• הוסף לסימניות
וואו פשוט מטורף!!!!!!

החכמה הגדולה ביותר
זה לקחת את הפוזה המוכרת והפשוטה
ולהפוך אותה למעניינת ומדהימה!!

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי את התמונה הידועה הזאת...צפה בקובץ המצורף 1985809
נטפרי חוסם לי אבל בטוח זאת התמונה הידועה של פועלים שיושבים על פיגום במרומי מנהטן
איך שראיתי את האיור זה קפץ לי שזה נראה פארודיה על התמונה הזאת או משהו
הזוי שמישהו חשב על זה לפני...
והאיור מושלם!

• הוסף לסימניות
נכון, מישהי כבר שלחה לי את התמונה הזאת אחרי ששיתפתי אותה בציור.

אבל דווקא נחשפתי אליה רק אחרי שגמרתי לצייר
בהתחלה בכלל חשבתי על כיוונים אחרים, עם טרקטורים וכאלה...

(אולי פעם ראיתי את זה וזה היה ההשראה בתת מודע אבל אני לא זוכרת...)

• הוסף לסימניות
אין, אין על הציורים שלך!!!! אליפות.
נהנית כל פעם מחדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה