כללי סכנה למחשבים בימים הקרובים - הודעת ספאם

• הוסף לסימניות
היגיע לי הודעה באמייל שבימים הקרובים צריכים להיות ערניים ולא לפתוח שום הודעה בדוא"ל שהנושא הוא actualization windows live זה יכול להגיע בכל שפה. ולא משנה ממי מגיע אפילו אם זה חבר לא לפתוח!!
זה וירוס ששורף את הדיסק קשיח!!
לא לפתוח ולכבות את המחשב מיד. זה הוירוס הכי גרוע של CCN. הוירוס הזה נתגלה אתמול אחר הצהרים ע"י מק affe ואין לו תקנה פשוט המחשב הולך לפח!!! שורף את החלק zero של הדיסק!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י insitu graf;717858:
היגיע לי הודעה באמייל שבימים הקרובים צריכים להיות ערניים ולא לפתוח שום הודעה בדוא"ל שהנושא הוא actualization windows live זה יכול להגיע בכל שפה. ולא משנה ממי מגיע אפילו אם זה חבר לא לפתוח!!
זה וירוס ששורף את הדיסק קשיח!!
לא לפתוח ולכבות את המחשב מיד. זה הוירוס הכי גרוע של CCN. הוירוס הזה נתגלה אתמול אחר הצהרים ע"י מק affe ואין לו תקנה פשוט המחשב הולך לפח!!! שורף את החלק zero של הדיסק!!

נשמע לי דואר זבל, ולא ידעתי שהCNN עסוקה בדרוג ווירוסים...
אך תמיד כדאי לא לפתוח מיילים לא מוכרים, ולהתקין תוכנת אנטי ווירוס עדכנית.

• הוסף לסימניות
איך הוא שורף את הדיסק קשיח, עם מצית?
האימייל הזה רץ כבר כמה שנים בכל מיני מהדורות/נוסחאות

• הוסף לסימניות
לא יודעת אמרו לי שזה אמיתי ושזו הקבוצה של ישראלים (לא יודעת איך קוראים להם) אלו של הדרת נשים.. אבל לא משנה העיקר יש להזהר!!

• הוסף לסימניות
כבר ידוע שזה שטויות במיץ אין כזה דבר וירוס ששורף את הדיסק קשיח תשאלו על זה בפורום תוכנה וחומרה.

• הוסף לסימניות
תרגיעו, חברה.
שום וירוס לא שורף את הדיסק הקשיח, ובטח לא מהדיר נשים.
כוס מים, ולילה טוב.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, זה שורף דווקא מחשבים של נשים?:confused::p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י insitu graf;717905:
לא יודעת אמרו לי שזה אמיתי ושזו הקבוצה של ישראלים (לא יודעת איך קוראים להם) אלו של הדרת נשים.. אבל לא משנה העיקר יש להזהר!!

עוד חודש פורים.
מישהו כנראה טעה בתאריך:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;717929:
תרגיעו, חברה.
שום וירוס לא שורף את הדיסק הקשיח, ובטח לא מהדיר נשים.
כוס מים, ולילה טוב.

מסתבר שאתה לא מעודכן, הוירוס המדובר שורף את כל תכולת המשרד, וזה כולל את הדיסק קשיח - -

ולידיעה: רוב הוירוסים שמתעדכנים עליהם לפני כן, מקורם באדם שנתקף בוירוס נפשי שתוצאותיו הם אשכולות מסוג זה - - [אני לא מתכוון חלילה לפותח האשכול]

• הוסף לסימניות
אבל אם יישרף, אל תגידו לא ידענו ;)

• הוסף לסימניות
עוד מעט יאמרו: שהמחשב יתפוצף בפרצוף (זה נשמע הרבה יותר מפחיד)
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;718181:
שטויות, יש ביטוח על שריפות :rolleyes:
לא, תודה. לא שריפה ולא ביטוח.

• הוסף לסימניות
קראתי על ה"וירוס" הזה עוד ב2010 בפורמים של האנטי וירוס "mcafee".

תמונה מההודעה על ה"וירוס":
Capture.JPG

מדובר כנראה בחרטוט אחד גדול, אבל עדיין עדיף לא לפתוח אימיילים הזויים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה