שיתוף - לביקורת סכנת כניסה

• הוסף לסימניות
הכניסה אסורה ללא אמצעי בטיחות!
כי באמת, לא מדובר במקום רגיל.
המקום הזה — איך לומר בעדינות — לא היה שורד בדיקת סדר, אם היה פה פקח, כנראה שהוא לא היה מסתפק רק בדו"ח

את נכנסת בזהירות, דורכת על שקיות שמלאות בדברים לא מזוהים (אבל בטוח חשובים!), מרימה רגל מעל בגד, עוקפת ערימת דפים שכנראה הייתה פעם שולחן.
בכל צעד יש רעש — חריקה, נפילה, הדהוד של חפץ אבוד — כמו מין סימפוניה של בלגן.

יש פה שבילים קטנים ועוד כאלה שאת סוללת בעצמך
מדי פעם את מגלה אוצר: עט שחיפשת שבועיים, פתק ישן עם מילה אחת (“לזכור!!”), או גרב בודדה שכנראה איבדה תקווה.
ואת עומדת שם, מוקפת כאוס, מנסה להבין אם זו סתם הצפה או כבר תופעת טבע.

אבל אז את קולטת משהו.
שהכול איכשהו מוכר מדי.
שבין כל הבלאגן הזה — את מרגישה... בבית.
ואז זה נופל עליך בפתאומיות:
המקום הזה, המבולגן, הצפוף, הבלתי אפשרי — זה לא חדר.
זה הלב שלך.

• הוסף לסימניות
קטע יפה ועוצמתי.
אהבתי את הרעיון.

אם יורשה לשאול - יש בו קצת ניחוח של AI. אני צודקת?

• הוסף לסימניות
איזה קטע יפיפה!
נהנתי מאוד לקרוא.

ממש אהבתי את הדימוי. מקורי ממש.
תודה רבה, שמחתי לשמוע...
קטע יפה ועוצמתי.
אהבתי את הרעיון.
תודה רבה!
אם יורשה לשאול - יש בו קצת ניחוח של AI. אני צודקת?
הפיסוק,
הכתיבה שלי... :)
אקח את זה בתור מחמאה...

• הוסף לסימניות
הפיסוק,
הכתיבה שלי... :)
אקח את זה בתור מחמאה...
זהו, אז הפיסוק בלבל אותי... : )
זיהיתי שהפיסוק ממש אופייני ל-AI, אז כבר התחלתי לדמיין שאולי גם הכתיבה קצת :sne:
עכשיו קראתי שוב, וזה מדהים.
קטע יפהפה ומקורי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה