דרוש מידע סכסוך באלי אקספרס כאשר לא הלכתי לקחת את החבילה וזה חזר לסין

• הוסף לסימניות
(מרגיז שבשביל שעון יד קטן צריך ללכת לדואר , חשבתי שיכניסו לתיבת הדואר הפרטית שלי )
האם ניתן להגיש סכסוך ולקבל החזר ?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בעבר ג"כ פיספסתי איסוף
ואחרי כמה שבועות פתאום קיבלתי שוב הודעה, אחרי שכבר אמרו לי במרכז המסירה שזה הוחזר
אין לי מושג איך זה קרה
אבל לא אפסו סיכוייך

• הוסף לסימניות
בעבר ג"כ פיספסתי איסוף
ואחרי כמה שבועות פתאום קיבלתי שוב הודעה, אחרי שכבר אמרו לי במרכז המסירה שזה הוחזר
אין לי מושג איך זה קרה
אבל לא אפסו סיכוייך
זה היה בסניף דואר לא במרכז מסירה
אני מניחה שבדואר זה חותר קשוח

• הוסף לסימניות
קרה לי ממש לאחרונה....
התקשרתי לדואר איזה 20 פעם והם שלחו לי את המייל הבא:

.
בירור שנערך העלה, כי בהתאם למידע המופיע במערכת הממוחשבת " מעקב
פריטים" של חברת דואר ישראל , דבר דואר שמספרו בנדון נמסר ליעדו.
יחד עם זאת , בבדיקה חוזרת שנערכה על ידי הגורמים המקצועיים נמצא
כי אין בידינו הוכחה מלאה כי דבר הדואר נמסר לידי הנמען הנכון .
לפיכך במקרה דנן, לא ניתן לקבוע בוודאות שדבר הדואר נמסר ליעדו.
פרטי המקרה הועברו לידיעת האחראים, אשר נדרשו לפעול ליתר הקפדה על
אופן מסירת דברי דואר רשומים ליעדם ולפעול למניעת הישנות מקרה דומה
בעתיד.
לשירותך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה