סלוגן ועוד...

• הוסף לסימניות
יש לי לקוחה שיש לה לוגו. מופיע השם והסלוגן הוא כושר ובריאות.
הסלוגן לא כ"כ משדר את מה שהיא באמת ( אתם מוזמנים לחלוק עלי)
המטרה שלה בשיעורים היא לדאוג ליציבה נכונה, לחיזוק השרירים אבל לא בשיטת של ארובי או כושר מאומץ יותר בשיטות פלדנקרייז אלכסנדר וכד' היא מעמידה את המתעמלות בעמידה נכונה וכך ניתן לגלות מה הן צריכות חיזוק. היא שמה דגש על היחס הפרטני של כל מתעמלת ומתייחסת אליה גם בתוך השיעור הכולל שהוא עצמו לא בקבוצה גדולה. זה עיקר הבידול שלה.
אני מנסה למצוא לה סלוגן אחר ובנתיים עלו לי רק 2 שגם הם לא כ"כ מוצלחים
1. יציבה נכונה וחיזוק הגוף
2. מעמידה אותך במרכז

אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי...

• הוסף לסימניות
את המסרים הנ"ל ניתן בהחלט להעביר בפרסום ובאמצעים אחרים.
זה לא חייב להיות דווקא בסלוגן.
הרבה עסקים מצליחים עושים שימוש בסלוגן אינפורמטיבי, וזה בסדר גמור כי לוגו אף פעם לא בא לבד אלא תמיד כחלק ממשהו כולל.

• הוסף לסימניות
יש לה לוגו קיים שלא מעביר את המסר בכלל. ( ואפילו נותן תחושה של אירובי מה שהיא לא עושה)
ואשמח לעצתך איך אפשר להעביר את המסר בכרטיס ביקור שלא דרך הסלוגן.
כי אני חושבת וחושבת ומנסה לעלות רעיונות.. אבל שום כלום לא עולה.

• הוסף לסימניות
43 צפיות ורק תגובה אחת...
בבקשה אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;886389:
43 צפיות ורק תגובה אחת...
בבקשה אשמח לתגובות
התגובה של נעמה שווה כמו הרבה תגובות...

• הוסף לסימניות
קיבלת את הניוזלטר של פרוג לפני כשבוע עם סדנת המיתוג של לאה בלוי?
למה שלא תתחילי משם? היא נתנה בסיס נפלא. חבל להכביר מילים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;886421:
קיבלת את הניוזלטר של פרוג לפני כשבוע עם סדנת המיתוג של לאה בלוי?
למה שלא תתחילי משם? היא נתנה בסיס נפלא. חבל להכביר מילים...

הי, למה אני לא קיבלתי?? למי פונים בענין?

• הוסף לסימניות
גם אני לא קיבלתי .
(באמת חשבתי מה העיכוב הזה )

• הוסף לסימניות
אני לא עושה לה מיתוג כנראה היתה כאן אי הבנה... אני מנסה לשפץ את מה שניתן. הלוגו נשאר כפי שהוא . ומחיר העבודה אפילו לא מתקרב למה שהוא באמת צריך להיות ולכן זה לא עבודה עם אסטרטגיה עמוקה אלא להשתדל להרים את מה שיש עם הבנה מה העסק שלה אמור לשדר.
ועדיין לא עלה ביידי ולכן ביקשתי את עזרתכם ... לפחות לסלוגן .

אבל אשמח אם מישהו יעלה את הבלוג שנעמה דיברה עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;886452:
אני לא עושה לה מיתוג כנראה היתה כאן אי הבנה... אני מנסה לשפץ את מה שניתן. הלוגו נשאר כפי שהוא . ומחיר העבודה אפילו לא מתקרב למה שהוא באמת צריך להיות ולכן זה לא עבודה עם אסטרטגיה עמוקה אלא להשתדל להרים את מה שיש עם הבנה מה העסק שלה אמור לשדר.
ועדיין לא עלה ביידי ולכן ביקשתי את עזרתכם ... לפחות לסלוגן .

אבל אשמח אם מישהו יעלה את הבלוג שנעמה דיברה עליו.

אחד משניים:
אם את באופן עקרוני לא עוסקת באסטרטגיה, תיסוגי 2 צעדים אחורה ואל תגעי בסלוגן, ולא במסרים שיווקיים ולא בבידול... ספקי גרפיקה יפה ועשית את שלך.
אבל אם את כן מחליטה לגעת בזה, את צריכה לעשות את זה בצורה נכונה, גם אם ברמה בסיסית ולא ברמה של אסטרטג. ובשביל זה, סדנת המיתוג של לאה בלוי שהמלצתי עליה מאוד תעזור לך כדי לעשות עבודה שהיא מעבר לאינטואיטיבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;886474:
אחד משניים:
אם את באופן עקרוני לא עוסקת באסטרטגיה, תיסוגי 2 צעדים אחורה ואל תגעי בסלוגן, ולא במסרים שיווקיים ולא בבידול... ספקי גרפיקה יפה ועשית את שלך.
אבל אם את כן מחליטה לגעת בזה, את צריכה לעשות את זה בצורה נכונה, גם אם ברמה בסיסית ולא ברמה של אסטרטג. ובשביל זה, סדנת המיתוג של לאה בלוי שהמלצתי עליה מאוד תעזור לך כדי לעשות עבודה שהיא מעבר לאינטואיטיבית.

נכון.. את צודקת.. אני רק מתקשה לסגת 2 צעדים אחורה ( זה מה שאני צריכה לעשות בהתאם לתקציב שסגרנו עליו) כי קשה לי להשאיר את זה כמו שזה עקרונית . אני צריכה להרפות. תודה רבה לך על העצה המועילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה