סלוגנים של חברות תקשורת-

• הוסף לסימניות
מה אתם זוכרים חוץ מ"בזק הכי טוב בבית" :)?

יעזרו בעיקר אלו שמדברים על חיבור וקשר...

תודות!!!!!

• הוסף לסימניות
פלאפון - לא רק מדברים...

• הוסף לסימניות
cellcom- connecting people
נשמע מצוין נשמע אורנג'

• הוסף לסימניות
סתם, כי בא לי לדבר.

• הוסף לסימניות
העתיד נשמע מצוין העתיד נשמע אורנג'

• הוסף לסימניות
מה שאני זוכר מסאלולרי זה 'אפס' 'כלום' 'גורנישט'.
ברצינות! של אורנג' כמדומני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;848391:
מה אתם זוכרים חוץ מ"בזק הכי טוב בבית" :)?

יעזרו בעיקר אלו שמדברים על חיבור וקשר...

תודות!!!!!

אפשר גם סלוגנים היסטוריים?..
לפני הסלוגן הכי טוב בבית היה ללבזק סלוגן "B בזק- עד שניפגש"

• הוסף לסימניות
המשפחה הגדולה בישראל.
נראה לי של סלקום

• הוסף לסימניות
ככה זה כשאוהבים
סלקום

• הוסף לסימניות
אוקיי, יש עוד אולי?
תודה על כל הרעיונות!!!!
אני מקימה פרויקט תקשורת, ומנסה לקחת סלוגן מוכר שיסמל את הקשר שלנו לקב"ה באלול. אולי למישהו זכור משהו מתאים?

תודה לכולכם על ההענות!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;848816:
ככה זה כשאוהבים
סלקום

זהו,נכנסת לפעילות חברתית???
אנחנו עוד זוכרים לך את לייפציג.

לא עברתי על האשכולף
שיהיה לך יום כתום

• הוסף לסימניות
לא. פשוט לא ממש יצאתי ממנה...

יום כתום? הוא כבר ממש ג'ינג'י.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה