- הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1131152:+10
משהו בתאורה רך מידי ולא נותן צללים ולכן אין תחושה של מימד אלא הכל משוטח.
כדאי ליצור חוץ מהתאורה נסתרת שתהיה חלשה תאורה מרכזית דומיננטית.
נכתב ע"י פופקו;1131199:העבודה מושקעת ויפה.
ההערות לטעמי הם-
האם יש לך בפנים AO? זה ייתן את העומק.
וכן אפשר להוסיף "גלוו" לתאורה.
והתמונה של הנוף קצת ברורה מידיי...
בקטנה ככה![]()
נכתב ע"י נחמי ווייס;1131296:תודה לכולכם על ההארות וההערות.
אשמח מאוד לשמוע ממכם עיצות מחכימות כיצד להפוך את זה לתלת מוצלח יותר.
כפי הנשמע והנראה זו בעיית תאורה, אשמח לשמוע כיצד לשפר את המצב.
נכתב ע"י GolanArt;1131348:אם תעלי תמונה של הדגם שבו יהיה אפשר לראות את מקורות האור שלך, יהיה יותר קל להבין את הבעיה. תתרחקי מהסצנה ותלכדי תמונה ביחד עם מקורות האור. (אני מקסווליסט, ואני מקווה שמה שאני אומר זה רלוונטי לויריי...)
נכתב ע"י ip6;1131489:אחרי עיבוד קטן בפוטושופ זאת התוצאה, לזה אני מתכוון שאני מחזיר את הקונטרסט בפוטושופ, זה לא יצא כ"כ טוב כי עדיין צריך לטפל ברנדר, לא כ"כ הבנתי איפה יש פה תאורות, בכל מקרה מה שחשוב זה ההגדרות, להשתמש בגאמא 2.2 ובמצלמת ויריי.
נכתב ע"י tamiro;1131576:
נכתב ע"י GolanArt;1131610:אני לא מצליח לעלות על הבעיה, חוץ מזה שזה ויריי...(תרגע שרוליק...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים