?אולי המבחן צריך להיות : מה כן יש בסלון?
חוץ משולחן וכסאות...
עוד שאלה
אם מתכוונים לארח ובעזהי"ת המשפחה תגדל
הספריה מקשה על המעברים למטבח ולשרותים ולמרפסת - מנסיון.
לדעתי עדיף לכל אחד לעשות מה שנראה בעיניו טוב ולא מה שנראה לאחרים טוב
פעם גם אני חשבתי כך.האורחים? מה זה משנה בעצם מה הם יחשבו?
אני לא מתערבפעם גם אני חשבתי כך.
היום אני חושבת שיש חשיבות לרושם שאנחנו משאירים על אחרים.
החברים של הילדים הבוגרים,
האברכים שבעלי מראיין לכולל שלו,
עוד מעט אנחנו מתחילים לחתן בעז"ה - הוורט יהיה בסלון כנראה: איך ייראה בעיני כל האורחים?
תכלס ארון ספרים לא באמת לוקח הרבה מקוםאנחנו הולכים בעז"ה לבנות חדר לימוד ענק, בקומה נפרדת.
יש לנו המון ספרים, חלקם בספריה גדולה בסלון וחלקם בכל מיני מדפים ברחבי הבית, והתוכנית היא להעביר את כולם לחדר לימוד.
מה דעתכם על סלון בלי ספרי קודש?
אולי כדאי להשאיר את הספריה הבסיסית כן בסלון, למרות חוסר הנוחות (רחוק מחדר הלימוד..) והמקום (היקר! בסלון הדי קטן), רק בשביל הצביון היהודי?
איך הייתם מרגישים בסלון ללא ספריה אם לא הייתם יודעים שיש עוד חדר לימוד?
לא הייתי משאיר כלום בסלון, לקום מהכיסא ולהביא ספראנחנו הולכים בעז"ה לבנות חדר לימוד ענק, בקומה נפרדת.
יש לנו המון ספרים, חלקם בספריה גדולה בסלון וחלקם בכל מיני מדפים ברחבי הבית, והתוכנית היא להעביר את כולם לחדר לימוד.
אולי כדאי להשאיר את הספריה הבסיסית כן בסלון, למרות חוסר הנוחות (רחוק מחדר הלימוד..) והמקום (היקר! בסלון הדי קטן), רק בשביל הצביון היהודי?
כשבעלך רק יפתח את פיו בדברי תורה או את הספרים שהוא הוציאפעם גם אני חשבתי כך.
היום אני חושבת שיש חשיבות לרושם שאנחנו משאירים על אחרים.
החברים של הילדים הבוגרים,
האברכים שבעלי מראיין לכולל שלו,
עוד מעט אנחנו מתחילים לחתן בעז"ה - הוורט יהיה בסלון כנראה: איך ייראה בעיני כל האורחים?
לפי דעתיאנחנו הולכים בעז"ה לבנות חדר לימוד ענק, בקומה נפרדת.
אם הייתי רואה בית שהיו מוכנים להקדיש חדר שלם ללימוד רק לשם הייתי שולח את הילדיםאם הייתי רואה בית שאין בו ספרים בסלון- הייתי נמנעת מלשלוח את הילדים שלי לשחק אצלם.
איך אומרים? ספאסט נישט.
נו נואם הייתי רואה בית שאין בו ספרים בסלון- הייתי נמנעת מלשלוח את הילדים שלי לשחק אצלם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים