דרוש מתכון סלט חלומי עם ירקות מוקפצים ברוטב אסייתי כמו של קפה רימון

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי הבטטות מתקרמלות אח''כ עם סילאן

ניסיתי יום אחד בבית וזה יצא ממש אותו טעם
לגבי שאר ירקות אין לי מושג מה התיבול...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חד משמעית- קפה רימון מקפיצים את הירקות והחלומי בסלט הנ"ל ברוטב סצ'ואן.
זה הסוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי סרירצ'ה.

@shira bira היום הייתי באושר עד, מצאתי שם רוטב סרירצ'ה הימני של טבסקו בלי הכשר מוכר, השמאלי של בית יוסף וגם מלאאאא חומרים משמרים וגלוטמט וכל מיני רעלים.
אז לא קניתי...
אם מישהו מכיר את הרוטב הזה ויודע על כשרות טובה אשמח לשמוע!
20200812_011737.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@shira bira היום הייתי באושר עד, מצאתי שם רוטב סרירצ'ה הימני של טבסקו בלי הכשר מוכר, השמאלי של בית יוסף וגם מלאאאא חומרים משמרים וגלוטמט וכל מיני רעלים.
אז לא קניתי...
אם מישהו מכיר את הרוטב הזה ויודע על כשרות טובה אשמח לשמוע!צפה בקובץ המצורף 708424
אני יודעת שיש, לא יודעת איפה ושל מי
אולי באושר עד
אשאל את אמא שלי. רק קחי בחשבון שזה חריף-אש!!

• הוסף לסימניות
אני עושה אנטי פסטי עם סילאן לדעתי זה על אותו רעיון

• הוסף לסימניות
מקפיץ.

מישהו פיצח את סוד הסלט הטעיםםםםם הזה של קפה רימון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה