טחינה גולמית ומים ביחס של 1/1 .איך עושים טחינה?
אני חושב שמדברים על איך לטחון כבד קצוץ...טחינה גולמית ומים ביחס של 1/1 .
שום, מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
אפשר עשבי תיבול כלשהם.
נראה ששאלו על שתיהם.אני חושב שמדברים על איך לטחון כבד קצוץ...
ואפרופו טחינה
המים עדיף קרים מאוד
וטיפ, לכמות הזאת להוסיף כף מיונז
כן כן שווה לנסות
לערבב הכל עם בלנדר ידני
מאד משבח להשתמש במלח לימון אבל צריך להזהר איתו שלא יהיה חמוץ מידיאיך עושים טחינה?
ולמה לא לימון סחוט טרי ?מאד משבח להשתמש במלח לימון אבל צריך להזהר איתו שלא יהיה חמוץ מידי
חומץ בטחינה ?וכמובן זה במקום החומץ
נו, תנו שמות ![מחברה מסויימת]
אכןולמה לא לימון סחוט טרי ?
חומץ בטחינה ?
הכי טוב זה לטגן בצל בהרבה שמןתודה לכולם, עשיתי שילוב של כמה ויצא טעיםםםםםם
בקשר לכבד, יש לי כבד צלוי טרי, אני מטגנת בצל ומוסיפה הכבד, ואח"כ טוחנת.
אולי צריך הרבה שמן? כי זה יוצא קצת יבש.
המיונז שמוסיפים זה לפני הגשה או מיד כשטוחנים?
הטיגון של הכבד לא הורס לו את המרקם החלק שלו ??כשהבצל מוכן להוסיף את הכבד למחבת ולטגן יחד כמה דקות
כי כך עשתה אימא שלי..הטיגון של הכבד לא הורס לו את המרקם החלק שלו ??
למה אתה מטגן אותו ??
כי כך עשתה אימא שלי..
ואם היא עשתה כך זה צריך להיות![]()
כנראה היה לה כבד קפואלמה אתה מטגן אותו ??
rhon.co.il
www.prog.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //