סלט ירוק

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיון + מתכון לסלט ירוק עשיר, רצוי עם כמה סוגי עלים ותוספות מעניינות.
יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
מקלות גזר
חצאי עגבניות שרי
פרוסות בצל סגול
חסה קרועה
עלי ביבי
מלפפון מקלות
פטריות פרוסות
זיתים שחורים
תירס

לשים הכל יפה בקערה, באמצע לפזר גבינה בולגרית מפוררת ודוריטוס חריף אש (לא חובה) יש לזה גם רוטב מדהים שהולך בול.. אם תרצי אעלה..

• הוסף לסימניות
אני אוהבת סלט פשוט של חסה, פלחי אננס, בוטנים ורוטב של מיץ אננס עם סוכר.
השילוב של בוטנים מלוחים עם אננס מתוק פשוט "עושה לי את זה".
עונה על הצורך במתוק ובמלוח וזה נאכל מהר מאד.

• הוסף לסימניות
סלט נוסף שאני מכינה כל שבת -
חצאי עגבניות שרי
פרוסות דקות של בצל סגול
כוסברה קצוצה
אפשר להוסיף צנוברים קלויים
מתבלים בשמן זית, מלח וקצת חומץ
אפשר גם להוסיף קצת פלפל שחור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;966277:
מקלות גזר
חצאי עגבניות שרי
פרוסות בצל סגול
חסה קרועה
עלי ביבי
מלפפון מקלות
פטריות פרוסות
זיתים שחורים
תירס

לשים הכל יפה בקערה, באמצע לפזר גבינה בולגרית מפוררת ודוריטוס חריף אש (לא חובה) יש לזה גם רוטב מדהים שהולך בול.. אם תרצי אעלה..

אשמח למתכון :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;966392:
אשמח למתכון :)

אז ככה-
4 כפות שמן זית
4 כפות מיץ תפוזים
כפית חרדל
כפית דבש
מעט שום כתוש
מלח ופלפל

לערבב הכל, ולצקת לפני ההגשה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה