סלט כרוב לבן ושמיר

• הוסף לסימניות
סלט כרוב לבן עם שמיר. יש למשהו מתכון של הסלט הזה?

• הוסף לסימניות
אין מתכון לסלט אחד כזה
יש המון וריאציות לכזה דבר
לי יש כרוב שמיר מלח לימון וסוכר
יש אפשרות להוספת גרעיני חמניות שזה מאד מתאים לזה

• הוסף לסימניות
כרוב
שמיר
רוטב:
1/2כוס שמן
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס סוכר
(אפשר להוסיף טיפת מלח)
לערבב את החומרים לרוטב ולשפוך ולערבב.
מעדן ובקלי קלות!

• הוסף לסימניות
כרוב
שמיר
רוטב:
1/2כוס שמן
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס סוכר
(אפשר להוסיף טיפת מלח)
לערבב את החומרים לרוטב ולשפוך ולערבב.
מעדן ובקלי קלות!

• הוסף לסימניות
ציבי, יש לך כמויות?

• הוסף לסימניות
לא
הכל לפי הרגל שלי

• הוסף לסימניות
הרעיון בלימון וסוכר, הוא לסחוט לימון על גבי הסיכור, עד שהלימון "מכסה" אותו, לערבב ולצקת.

• הוסף לסימניות
לי יש עם מלפפון חמוץ וביסלי פלאפל:
כרוב לבן
שמיר קצוץ
קוביות מלפפון חמוץ
מיונז
לפני ההגשה לפזר ביסלי.

טעים, ותודה שהזכרת לי את הסלט החמוד הזה.

• הוסף לסימניות
בסלי?
נשמע מענין, ננסה!
תודה על הרעיון הנועז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה