סלטים סלט ממכר!!! לאוהבי שום בלבד...!

• הוסף לסימניות
מכסים את הסיר במכסה או שמבשלים בסיר גלוי?
עדיף גלוי, העניין הוא שלא יגיע מידיי לרתיחה ויבעבע חזק,
בד"כ עם מכסה הבישול עוצמתי יותר, כך שאין צורך,
אלא אם כן הלהבה הקטנה שלך לא מספיק חזקה,
מכסה יכול להיות יעזור.

• הוסף לסימניות
יש לך את המתכון?
סליחה על התגובה המאוחרת............
ראיתי שמישהי העלתה את זה באשכול אחר מעתיקה את זה לכאן,
קרדיט ל מציאותית
לחמניות שום קונפי.jpg

• הוסף לסימניות
סליחה על התגובה המאוחרת............
ראיתי שמישהי העלתה את זה באשכול אחר מעתיקה את זה לכאן,
קרדיט ל מציאותית
צפה בקובץ המצורף 1566000
הקרדיט לא שלי. בסה"כ צילמתי :)
וזה מתכון אחר..
המתכון המדובר הוא בצק רגיל כשבהכנת הלחמניות ממלאים בפנים מלית קונפי מרוסק ומצפים בשמן של השום
כאן זה בתוך הבצק עצמו. קצת אחר.

(הנ"ל מלפני שבועיים :))

• הוסף לסימניות
הקרדיט לא שלי. בסה"כ צילמתי :)
וזה מתכון אחר..
המתכון המדובר הוא בצק רגיל כשבהכנת הלחמניות ממלאים בפנים מלית קונפי מרוסק ומצפים בשמן של השום
כאן זה בתוך הבצק עצמו. קצת אחר.

(הנ"ל מלפני שבועיים :))
נכון, איך לא שמתי לב:rolleyes:
רק רפרפתי על המתכון, וזה היה נראה לי המתכון שמורחים על הבצק ממרח קונפי -
ואני משוגעת על המתכון הזה,
אבל גם זה היה נראה מוצלח מאוד, לא ניסיתי......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה