- הוסף לסימניות
חבל.מחקתי את התגובה העלובה
חבל.מחקתי את התגובה העלובה
אשמח גם, אני האמת כבר התייאשתי מלחפש כאן... הבעיה המרכזית: אי אפשר לחפש שני מילים, ואז התוצאות רבות מדי ולא ניתנות לפענוח.בתור אחת שמבצעת את החיפוש הזה כמה פעמים ביממה אשמח להסביר לך באישי כיצד לבצע זאת ותווכחי שהוא פשוט ביותר.
@shira biraאשמח גם, אני האמת כבר התייאשתי מלחפש כאן... הבעיה המרכזית: אי אפשר לחפש שני מילים, ואז התוצאות רבות מדי ולא ניתנות לפענוח.
חיפוש בכותרת בלבד לא הועילה, 1 כי הרבה פעמים הכותרת לא מספרת על התוכן. [כותרת מצויה למשל: עזרה דחוף!!!]. 2. גם בכותרות אי אפשר לחפש צירופי מילים, ושוב הגענו לאותה בעיה.
דוגמא: ניסיתי לחפש גופנים באנגלית. נברתי ונברתי ולא הגעתי לשום דבר מספק.
אגב, בהרבה פורומים יש היום אפשרות של "חיפוש גוגל בפורום", זה כל כך מסובך לתת את האפשרות הזאת כאן?
לא הבנתי איך זה עוזר, ניסיתי עכשיו מה שאמרת ועדיין לא מביא את התוצאות. הבעיה כמו שאמרתי שכותבים לרוטב ולא רוטב ואז החיפוש מתחרבשלכן יש לסמן לחפש בכותרות בלבד.
בדקתי ואת צודקת במקרה הספציפי הזה.לא הבנתי איך זה עוזר, ניסיתי עכשיו מה שאמרת ועדיין לא מביא את התוצאות. הבעיה כמו שאמרתי שכותבים לרוטב ולא רוטב ואז החיפוש מתחרבש
זו אגב אחת הסיבות לכך שבעבר הייתי יותר פעילה בפורום והיום פחות.shira bira מחזקת את ידיך על עבודתך החשובה. מתסכל לראות שוב ושוב את אותם שאלות שנשאלו רק לפני יום/ שבוע/ חודש...
מה גם שאם השבתי בנדיבות ואריכות לפני זמן פלוני אין לי פניות לעשות זאת שוב כל תקופה...
כך יוצא שפותחת האשכול מקפיצה שוב ושוב אך הנושא כבר מוצה באשכולות אחרים...
זה לא סותר את העובדה שאפשר לחפש את אותם הקצרים במקום לפתוח עוד אחד.האמת, לי יותר נוח כשעולים לי בחיפוש כמה אשכולות קצרים , במקום אשכול אחד ארווווווווווווווך ומייגע..
אז למה לא לפרסם אותם? אפילו לנעוץ אותם באשכול שיהיה נגיש תמיד!(יש לי שיטות שונות ומשונות לאיתור אשכולות)
תגלית!@במקרה חיפוש צירופי מילים מכניסים לראשי תיבות.
קצת לא נוחה לי הנימה.אז למה לא לפרסם אותם? אפילו לנעוץ אותם באשכול שיהיה נגיש תמיד!
למה רק באישי וכדו'? מדובר בסודות מדינה?...![]()
זה היה בהומור, ואם זה לא היה ברור, אז התנצלותי.ובטח לא טענה על הסתרה.
איך מתייגים?לציין ולתייג את המנהלות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //