סליחה מראש אבל שוב נקסט

• פותח הנושא hila
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני אמורה להשיג קופון? קצת דחוף אני רוצה לסגור את ההזמנה

• הוסף לסימניות
ואגב המידות לילדים קטנים,מדויקות?

• הוסף לסימניות
לא הולך כל הקופונים

• הוסף לסימניות
כן אבל לא קיבלתי שום קופון
בסוף הלך עם נקסט לאישה

• הוסף לסימניות
משתמש חדש!
מייל שלא הוזמן בו בעבר ע"י נקסט!
קניה מעל 250 ש"ח! (את באתר של ישראל?!)
בסיום הרישום לפני פרטי כרטיס אשראי יש להקליד NEXTLAISHA (תעשי העתק הדבק)
אם ענית בחיוב על כל השאלות צריך לעבוד! (יכול להיות שנגמר בדיוק היום התוקף?! בל אני לא מאמינה)

• הוסף לסימניות
תגידו ועם כרטיס ויזה ישראלי זה עבד?? אני לא מצליחה לשלם

• הוסף לסימניות
המידות יחסית גדולות, לדוג' לילד בן 3 לקחת מידה 2-3.
נראה לך שההזמנה תבוא עד החג?

• הוסף לסימניות
גם אני אתמול לא הצלחתי לשלם עם כרטיס ויזה, לאחר שנתתי את פרטי הכרטיס והססמאות, לא הגיב,
מקווה שלא חייב אותי לחינם, יש אולי בעיה זמנית באתר?

• הוסף לסימניות
למי אפשר לפנות לפתרון הבעיה בתשלום עם ויזה?

• הוסף לסימניות
עם ויזה ישראלית בטח זה לא עובד
מה עם אמריקן אקספרס
אשמח לשמוע ממישהי מנוסה באתר
תודה!! וחג שמח

• הוסף לסימניות
עובד מעולה עם ויזה ישראלית, מנסיון רב....
מה שכן, על מנת לוודא קניה בטוחה, את מועברת לאתר של CAL ושם את צריכה להקיש סיסמא שלך
(אם אין לך, את יכולה לקבל טלפונית)

• הוסף לסימניות
אני מנסה את הקוד שהיה רשום פה והוא נותן לי:
מצטערים אבל קוד קופון שהזנת אינו זמין כרגע עבורך.
ניסיתי כבר 3 מיילים חדשים ולא הולך. :(
מישהי יודעת?
באיזה שלב מחליפים למייל חדש?
תודה

• הוסף לסימניות
לפני התשלום במקום להכנס לשם משתמש שלך, את פשוט בוחרת שאת רוצה להרשם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה