סליחה משונה - ועוד עבודות מהזמן האחרון--->

• הוסף לסימניות
תרגום לאיור הראשון:
"אה, כמובן שאני סולח לך ... על הדבר המתועב, הבזוי והראוי לגינוי שעשית. אני אף פעם לא נתתי לזה מחשבה שנייה!"

(הערה קטנה - הדמויות מצוירות בכוונה רבה כ"לא משלנו". האיורים מיועדים לקירוב רחוקים וצריך לדבר עם אנשים בשפה שלא מרתיעה... אבל בתוך עמי אנכי יושב, אל דאגה)

נ.ב. רק אני, או שקבצים בקידוד png מאבדים מאיכות הצבע שלהם? העלתי בjpeg להשוואה.

תנו תגובה קטנה!

קבצים מצורפים

• סליחה קטן.png
    KB 795.9 · צפיות: 23
  • פלב יהלום קטן.png
    KB 689.5 · צפיות: 19
  • חופשי קטןפ.png
    KB 658.2 · צפיות: 18
  • עובד קטןפ.png
    KB 413.6 · צפיות: 18
  • נפח קטןפ.png
    KB 813.6 · צפיות: 19
  • סליחה קטן.jpg
    KB 746.3 · צפיות: 14
  • לב יהלום קטן.jpg
    KB 453.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עבודות מקסימות. תודה שאתה משתף בקריקטורות. זה הפייבוריט.

• הוסף לסימניות
יופי של קריקטורות,
ואם שאלת, לדעתי קבצי PNG מאבדים מאיכות הצבעים שלהם, ולכן אני מעלה רק JPEG.

• הוסף לסימניות
מקסים, הרעיון, הביצוע, ההבעות...

• הוסף לסימניות
הראשונה עם הקווים החדשים
מצאה חן בעיני

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר! מאוד אהבתי את הדמויות. תמשיך לשתף מעורר השראה!

• הוסף לסימניות
מקסים ממש! אהבתי את הסגנון!

הצבע לפעמים משתנה כי זה לא סגור על RGB לצפיה באינטרנט. שווה בדיקה

• הוסף לסימניות
מעולה!
הראשון עם הסליחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה