סליחה על הבורות

• הוסף לסימניות
קניתי את המנגה החדשה - קליפ סטודיו (נו זה ששכנעו פה על המבצע...:()
אך איני מכירה אותו בכלל. אני ממש אבודה, למדתי רק על מנגה CX3 והם לא ניראים בכלל אותן תוכנות. אז שאלה: איך אני מוסיפה אפקט - פילטר של קנווס או נייר וכו' על הציור?
נא להתייחס לדרשה ולענות בכבוד.:):);)
התודה מראש:eek:

• הוסף לסימניות
תראי בצד ימין של הצג של התכנה יש לך את הליירים ולמעלה כמין חלונית שמראה לך את הציור שלך בקטן. אז שם למעלה כמו בפוטושופ יש חץ שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם אפשרויות לפטרנים, טקסטורות וכד' פשוט תבחרי משם מה שאת צריכה או שתעלי לשם את הטקסטורות שלך ופשוט תגררי אותו ללייר שאת עומדת עליו.
בהצלחה!
(מקווה שהובנתי...)
צירפתי תמונה להמחשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2047127:
תראי בצד ימין של הצג של התכנה יש לך את הליירים ולמעלה כמין חלונית שמראה לך את הציור שלך בקטן. אז שם למעלה כמו בפוטושופ יש חץ שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם אפשרויות לפטרנים, טקסטורות וכד' פשוט תבחרי משם מה שאת צריכה או שתעלי לשם את הטקסטורות שלך ופשוט תגררי אותו ללייר שאת עומדת עליו.
בהצלחה!
(מקווה שהובנתי...)
תודה לך על התגובה המהירה, העברת לי עכשיו קורס בקיצור נמרץ. עזרת לי מאוד.
תתכוננו לשאלות הבאות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה