היונה לבנה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
נשלחו? ע''י מי?אני מכירה כמה עם תסמינים שנשלחו לשם היום....
נשלחו? ע''י מי?אני מכירה כמה עם תסמינים שנשלחו לשם היום....
.הבנתי שיש גם במודיעין עלית - ברכפלד בדיקות חינמיות
למי יש מידע מדויק, מיקום, זמנים ולאילו קופות
תודה
בקשו הפניה בערב יום כיפור . היו בטוחים שיבואו אליהם הביתהנשלחו? ע''י מי?
כללית ,לאומית ,מאוחדתאשמח לעזרה-
המתחם במשואות פעיל כרגע?
לאילו קופ"ח?
דורשים הפניה?
דחוף מאד
תודה
הבעיה היא שמי שיצא שלילי אחרי הצטופפות כזו יתכן שלמחרת כבר יהיה חיובי.
מה המצב שם עכשיו? (אפשר את המייל שלך להתעדכן במהלך היום?)אני גרה ממול
אני רואה תור ארוךךךךךךךךךךךךך
עד אמצע מימון למעלה
ויש מרחק 2 מטר בין אדם לאדם!!!!
אני גרה ממול
אני רואה תור ארוךךךךךךךךךךךךך
עד אמצע מימון למעלה
ויש מרחק 2 מטר בין אדם לאדם!!!!
עכשיו . נסגר . אנשים יושבים שם מחכים כבר שעה והם אומרים שאין יותר בדיקות להיום.מה המצב שם עכשיו?
שאם חיובים נכנסים ומכניסים לבידוד. אבל אם יש ספק אין טעם להכניס סתם אנשים לבידוד מיותר.אולי תסבירו בשביל מה להיבדק??? מה מרוויחים מהבדיקה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים