סליחה על השאלה, אך הייתי רוצה לשמוע האם זאת תופעה מוכרת?...

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 3.5 ...
לקח לו חצי שנה להיגמל מעשיית "צרכים גדולים" בטיטול... מה לא עברנו איתו בסוף זה בא מעצמו ויום אחד התיישב בטבעיות ועשה...

אך הבעיה איתו שכשמתיישב הוא מתעקש להסיר את **כל** הבגדים! בטענה שזה מציק לו..(בשחזור לאחור זה הבעיה התחילה מהציצית)

לא יודעת אם להתעקש? או לחכות שיעבור לו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסיש;1454022:
הבן שלי בן 3.5 ...
לקח לו חצי שנה להיגמל מעשיית "צרכים גדולים" בטיטול... מה לא עברנו איתו בסוף זה בא מעצמו ויום אחד התיישב בטבעיות ועשה...

אך הבעיה איתו שכשמתיישב הוא מתעקש להסיר את **כל** הבגדים! בטענה שזה מציק לו..(בשחזור לאחור זה הבעיה התחילה מהציצית)

לא יודעת אם להתעקש? או לחכות שיעבור לו?

גם הבן שלי (בן 4).
בדיוק אותו דבר..... מתעקש להוריד הכל בגלל הציצית ומהפחד שמשהו יתלכלך לו.....

• הוסף לסימניות
תנסו לקפל את כל הבגדים העליונים לתוך הגופיה (כולל החוטים של הציצית) ולהרים כמה שיותר למעלה.

• הוסף לסימניות
גמלי היה ילד כזה. נורמלי ועובר.

• הוסף לסימניות
זוכרת שהבן של גיסתי היה בדיוק כך
הוריד ה-כ-ל גם באמצע החורף
לא זכור לי שהיא התעקשה איתו במיוחד
בסוף זה עבר לו :)

• הוסף לסימניות
אני הייתי מורידה את הציצית בלבד.

• הוסף לסימניות
לוקחים את החוטים של הציצית וקושרים את שתי הקדמיים עם שתי האחוריים יחד מעבר לכתף, כך שהציצית לא מתלכלכת וזה גם תופס את שאר הבגדים.
מקווה שהבנת אולי זה יכול לשכנע אותו

בהצלחה
שרי

• הוסף לסימניות
אל תתרגשי. זה עובר מעצמו.
נכון זה די מרגיז להלביש, אבל לא כדאי להתעקש.

חני

• הוסף לסימניות
אני מרגילה אותה להוציא את הציצית קבוע עד שעוד קצת גדלים..

• הוסף לסימניות
הזכרת לי את אחיין שלי, הוא היה חייב להוריד הכל.
בעיקר הפחיד אותו שהציצית תתלכלך, אבל היה חשוב לו לשבת בפישוק רגליים... אולי זה נתן לו ביטחון שלא יפול בתוך?
היום הוא גדול, הוא כבר לא מוריד הכל. (אם זה מעודד אותך...)

• הוסף לסימניות
מה הם עושים בחיידר? מתאפקים?
אצלנו במעון הגננת היתה "מגלגלת " אםת הבגדים למעלה.

• הוסף לסימניות
הילד מתיישב על האסלה
ומדריכים אותו לחכות שניה
אוסף את הציציות
ואז יכול להמשיך..

צריך לעבוד על זה
ולהרגיע שהכל בסדר
והכל ישאר נקי
לתת בהם אמון!

• הוסף לסימניות
כך זה אצל הרבה..גם אצל הילד שלי..איזה טקס הוא עושה מזה...(:
לאט לאט הם לומדים להסתדר לבד,ולהחזיק רת הציציות בצדדים וכו'

• הוסף לסימניות
בעבר הייתי קושרת לו את הציציות, מגלגלת לתוך הגופיה, מסירה רק את הציצית, ומה לא...

לא ברור איך אבל בסוף גם הגרביים הפריעו ;)

לפחות אני יודעת שאין ענין להתעקש..

תודה, הרגעתן אותי....

• הוסף לסימניות
מה הם עושים בחיידר? מתאפקים?
אצלנו במעון הגננת היתה "מגלגלת " אםת הבגדים למעלה.
הבן שלי קבוע מוריד את הציצית
פעם הוא שכח אותה בחיידר...
לא ראינו אותה מאז...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה