סליחה על השאלה המוזרה

• הוסף לסימניות
בהמראה יש נוסח של 10 דקות פלוס...
גם בנחיתה...
באיסוף מזוודות אין הכרזה...

• הוסף לסימניות
לא בהמראה, בהכרזה בשדה התעופה, לא במטוס עצמו.

וכן במטוס- האם תוכלו לכתוב את עיקרי הדברים...

• הוסף לסימניות
בשדה: מדורג לפי החומרה...
"נוסעי טיסת אי שמונה אפס חמש לרומא מתבקשים לגשת לשער היציאה די ארבע"
"נוסעים נכבדים שלום! זוהי קריאה אחרונה לטיסת אף שלוש שש חמש למוסקבה, הנוסעים האחרונים לטיסה זו מתבקשים לסור לשער בי חמש"
"הנוסעים קופר, דוד, כהן, חסן ופישרמן מתבקשים לסור בדחיפות לשער בי חמש אני חוזרת..."

בנחיתה:
"צוות 4 דקות לנחיתה"
"נוסעים נכבדים שלום בעוד כמספר דקות ננחת בשדה התעופה שארל דוגול בפריז, הטמפרטורה המקומית הינה 5 מעלות (יש עוד כמה משפטים שאני לא זוכרת) אנו מקוום שנהנתם מהטיסה ונשמח לשרת אותכם גם בפעם הבאה"

אם את לא חסומה- יש ביוטוב סרטונים של סרט הבטיחות של אלעל וישראייר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;763153:
תודה!!! עזרת לי! ואני חסומה :)
אולי ביום חמישי אהיה ליד מחשב שאפשר להוריד בו מיוטוב. כרגע לא מתאפשר לי, אם זה דחוף אולי מישהו יסכים לחפש את הסרטונים ולהוריד.
אם את מוכנה לחכות- תשלחי לי תזכורת ביום חמישי בבוקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה