עזרה סליחה שהערנו אותך, רק לעדכן שניצלת 75% מהחבילה...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בסוף הוא נתן לי להרדם, לקח זמן.. נידנדנו, האכלנו, חיתלנו, התפללנו... ובסוף הוא נרדם.

השעון מעורר מסודר, 7:30 נקום רעננים...

אופס'. מישהו מתקשר?! עכשיו?! 6:00 בבוקר?!

בטח קרה משהו חריג...

אולי לשפרה סוף סוף נולד משהו, למרות שלא ידענו שהיא בעניין?

אולי תמי מתארסת?! עכשיו?! בטח חתן מחו"ל...

אולי פוטין שלח גרעין והקליפה שלו נפלה כאן בארץ?! ה"י...

אולי זכינו בלוטו?!

ענינו בהתרגשות...

"פרטנר שלום, לקוח יקר, במסגרת תוכניתך נוצלו 70 אחוז מסך הדקות שברשותך"...

מישהו השתגע?! זה חוקי?! יש מה לעשות כדי למנוע את הטרלול הזה?!

היה פעם שהגיעה שיחה כזו גם ב3:30 לפנות בוקר. נס שעוד הייתי ער...

רק למקד את השאלה... מה עושים במקרה כזה, פניות חוזרות לשירות הלקוחות לא הועילו, בינתיים. מותר לתבוע? תביעה ייצוגית? משהו אחר?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אוף תיסכול:mad:!!!!
אלי יתקשרה XXXX מבנק הפועלים 2 דקות לפני קריאת מגילה בליל פורים אחרי יום שלם של צום
ולא היא לא יתקשרה כדי להודיע שנחתו לי שטרות במפתיע בחשבון בנק
היא יתקשרה לשאול האם אנחנו מעוניינים בכרטיס אשראי נוסף על שמי :mad:
כאילו אין זמנים יותר שפויים כדי להיתקשר
איחלתי לה יפה פורים שמח וניתקתי
אם זאת היית את אז מראש סליחה באותו הרגע חשבתי על כוס מים (בכל זאת תענית) לא היה לי זמן לחשוב גם עליך סורי

• הוסף לסימניות
בסוף הוא נתן לי להרדם, לקח זמן.. נידנדנו, האכלנו, חיתלנו, התפללנו... ובסוף הוא נרדם.

השעון מעורר מסודר, 7:30 נקום רעננים...

אופס'. מישהו מתקשר?! עכשיו?! 6:00 בבוקר?!

בטח קרה משהו חריג...

אולי לשפרה סוף סוף נולד משהו, למרות שלא ידענו שהיא בעניין?

אולי תמי מתארסת?! עכשיו?! בטח חתן מחו"ל...

אולי פוטין שלח גרעין והקליפה שלו נפלה כאן בארץ?! ה"י...

אולי זכינו בלוטו?!

ענינו בהתרגשות...

"פרטנר שלום, לקוח יקר, במסגרת תוכניתך נוצלו 70 אחוז מסך הדקות שברשותך"...

מישהו השתגע?! זה חוקי?! יש מה לעשות כדי למנוע את הטרלול הזה?!

היה פעם שהגיעה שיחה כזו גם ב3:30 לפנות בוקר. נס שעוד הייתי ער...

רק למקד את השאלה... מה עושים במקרה כזה, פניות חוזרות לשירות הלקוחות לא הועילו, בינתיים. מותר לתבוע? תביעה ייצוגית? משהו אחר?
בטח זה טאסק אוטומטי אצלם ששולח סמס עדכון ללקוחות. מן הסתם הטאסק רץ בלילה באופן אוטומטי.
החרדים זעמו על כך שאנחנו נותנים שירות רק בסמס? יאללה נהיה לארג'ים ונוסיף להם פיצ'ר של הודעה קולית.

• הוסף לסימניות
בטח זה טאסק אוטומטי אצלם ששולח סמס עדכון ללקוחות. מן הסתם הטאסק רץ בלילה באופן אוטומטי.
החרדים זעמו על כך שאנחנו נותנים שירות רק בסמס? יאללה נהיה לארג'ים ונוסיף להם פיצ'ר של הודעה קולית.
SMS נשלח גם בלילה? זה לא מפריע?

• הוסף לסימניות
SMS נשלח גם בלילה? זה לא מפריע?
לא.
רק שומעים כזה ביפ קטן ומדמיינים בחלום שהגיעה הודעה...
אחרי זה בבוקר רואים שזה היה אמיתי.
אולי אתם כן תתעוררו כי אני למשל גם לא מתעוררת מצלצול.....:p

• הוסף לסימניות
כנראה הם הסיקו שאתה בטלפון כל הלילה, אחרת איך נצלת כ"כ הרבה? :unsure:;)
מי שהפלאפון שלו זה גם ללמוד עם החברותא (שעתיים ביום), גם לדבר עם האשה (ארבע שעות, בימים שהיא עסוקה...), גם להתעדכן בכל מה שקורה (שעה וחצי, ביום משעמם...), וגם לשמוע שירים... וגם לפעמים נרדם כשהסיפור של ר' מיילך לא מאוד מעניין... זה די הגיוני. לא?

• הוסף לסימניות
מי שהפלאפון שלו זה גם ללמוד עם החברותא (שעתיים ביום), גם לדבר עם האשה (ארבע שעות, בימים שהיא עסוקה...), גם להתעדכן בכל מה שקורה (שעה וחצי, ביום משעמם...), וגם לשמוע שירים... וגם לפעמים נרדם כשהסיפור של ר' ליימך לא מאוד מעניין... זה די הגיוני. לא?
אכן זה היה בהומור,
מה שאני עשיתי - הגדלתי את החבילה
תוספת קטנה למחיר, שקט גדול לבנאדם

• הוסף לסימניות
אכן זה היה בהומור,
מה שאני עשיתי - הגדלתי את החבילה
תוספת קטנה למחיר, שקט גדול לבנאדם
עשיתי את זה גם היום.
מקווה מאוד ש9000 דקות יספיקו. עברנו את הדפים הקשים ביבמות, ואת המתח הראשוני מהמלחמה באוקראינה...

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני הבנתי משרות הלקוחות
עדכון כזה מגיע מפרטנר
על ניצול חבילות בחבילה בינלאומית.

מכיוון שזו חבילה בינלאומית
זה מגיע בהתאם לשעות שמתאימות לחו"ל

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני הבנתי משרות הלקוחות
עדכון כזה מגיע מפרטנר
על ניצול חבילות בחבילה בינלאומית.

מכיוון שזו חבילה בינלאומית
זה מגיע בהתאם לשעות שמתאימות לחו"ל
לא השתמשתי אפילו דקה לחו"ל...

• הוסף לסימניות
75 אחוז????
מי מדבר בטלפון - ?

אבל הצינתוקים זה רעה חולה ברמה אחרת,
הננו להודיע כי זכית, גם אתה יכול לתרום לנו - וואלה איזה כייף מעביר את הזכות הזו אליכם.
האם תרצה לתרום - לא כשאני עסוק. בשביל זה יש דואר ישראל או דואר אלקטרוני.

• הוסף לסימניות
כמתכנתת -
לכל תהליך ששולח הודעות יש תיזמון ואפשר להגדיר שבשעות מסוימות הוא לא יפעל

תתלוננו לפרטנר - כשתהיה כמות תלונות מכובדת הם (בתקווה) יתזמנו קצת אחרת את התהליך וימנעו ממנו שליחת הודעות בשעות לא שעות.

• הוסף לסימניות
כמתכנתת -
לכל תהליך ששולח הודעות יש תיזמון ואפשר להגדיר שבשעות מסוימות הוא לא יפעל

תתלוננו לפרטנר - כשתהיה כמות תלונות מכובדת הם (בתקווה) יתזמנו קצת אחרת את התהליך וימנעו ממנו שליחת הודעות בשעות לא שעות.
כאברך ידוע לי גם שיש תיזמון...
וזה מה שמתסכל, שזה כל כך קל, ולא עושים את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה