נכתב ע"י סטודנטית;584683:יש על זה מבצע עכשיו בסולתם רדד
נכתב ע"י מירי10;584695:את יודעת אולי מה מחיר המבצע?
נכתב ע"י סא;584678:אני קניתי לפני פסח ב"שטרנפלד" שלמה המלך ליד עזרה ואחוה ב"ב
2 סכינים עלו לי 115
[3 עלו 135]
מרוצה מאוד!
נכתב ע"י מירי10;584655:יש אפשרות לקנות אצל היבואן ולחסוך במחיר?
נכתב ע"י סטודנטית;584725:אמשלי קנתה אצל היבואן וזה אותו מחיר כמו המבצע עכשיו בסולתם רדד
נכתב ע"י מירי10;584721:את בטוחה שזה המקורי? נראה לי מחיר זול מאוד..
נכתב ע"י bbr;584724:ואני קופצת טרמפ על האשכול באותו נושא האם אתם ממליצים ? מרוצים ? מאוכזבים ?
ואם כן על איזה סכינים
ונשמח לשמוע כמה זמן יש את זה ואם משתמשים הרבה. זה לא מספיק לי לשמוע מאחת ישי לה את זה שבועיים
נכתב ע"י מירי10;584726:זה מחדד לי יותר את השאלה הזו:
נכתב ע"י bbr;584724:ואני קופצת טרמפ על האשכול באותו נושא האם אתם ממליצים ? מרוצים ? מאוכזבים ?
ואם כן על איזה סכינים
ונשמח לשמוע כמה זמן יש את זה ואם משתמשים הרבה. זה לא מספיק לי לשמוע מאחת ישי לה את זה שבועיים
לי יש את זה שנתיים.(קנו לי מתנה...)נכתב ע"י bbr;584724:ואני קופצת טרמפ על האשכול באותו נושא האם אתם ממליצים ? מרוצים ? מאוכזבים ?
ואם כן על איזה סכינים
זה המקורי,היה מבצע לפני פסחנכתב ע"י מירי10;584733:שאלתי את סא אם מה שהיא קנתה זה המקורי
המחיר שאת אומרת נשמע הגיוני אבל מה שהיא כתבה נראה לי מאוד זול לכן שאלתי אם זה המקורי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים