סליקה באמצעות UPAY ומשולם

• פותח הנושא gingi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למשהו יש נסיון עם משולם?
עם UPAY ?
אני צריכה סליקה לאתר בהקה שאין לנו עדיין היקף מכירות קבוע לכן אני לא רוצה הקמה של מסוף דרך חברות אשראי אלא משהו יותר בקטנה.
אחרי בירורים וכו הגענו למסקנה שכדאי לנו להשתמש בUPAY ובמשולם (צריך את שתיהם)
האם למשהו יש נסיום עם התמיכה שלהם ועם השירות?

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי כבר כמה פעמים, אני סולקת עם upay ומאוד מרוצה.
כשהייתי צריכה שירות היה עם מי לדבר.

• הוסף לסימניות
תודה!
את עובדת רק אתם? הם חברת סליקה אבל מה עם הנה"ח וכל זה?

• הוסף לסימניות
בתור חברת סליקה אני עובדת רק איתם.

• הוסף לסימניות
ומה את עושה עם חברת הנה"ח?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לתשומת לבכם
בכל התקשרות עם חברת סליקה חייבים לוודא שיש להם היתר עסקה כדי שלא להכשל באיסור ריבית.
לחברת משולם בוודאות אין, לupay צריך לברר.
יש חברות שיש להם - בפרט הגדולות

• הוסף לסימניות
כנ"ל, "קשר", הניק @מיכל123 עם מחירים ממש מעולים, ונסיון רב שנים.

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם ל - UPAY יש היתר עיסקא?

• הוסף לסימניות
כמה אחוזים הם לוקחים?

• הוסף לסימניות
בשבוע שעבר מצאתי באינטרט קובץ אקסל משותף בגוגל דרייב [למשתשמשי נטפרי , לקחת בחשבון שכברירת מחדל זה יהיה חסום אבך התוכן לא בעייתי] עם רשימה /מחיורון של חברות אשראי עלות הקמה, עמלות וכו וכו
https://docs.google.com/spreadsheet...3e2DJNH9unqOCzmbnNbvjO_ww/edit#gid=1550354201

• הוסף לסימניות
בעבר עבדתי עם חברת פלאפיי, העמלה אצלם היום היא 1.3%, בלי התחייבות למינימום ובלי עלויות נוספות.

• הוסף לסימניות
מה עם הית עיסקא לחברת UPAY אני צריך לדעת דחוף!!! האם מישהו יודע אם יש להם?

• הוסף לסימניות
לתשומת לבכם
בכל התקשרות עם חברת סליקה חייבים לוודא שיש להם היתר עסקה כדי שלא להכשל באיסור ריבית.
לחברת משולם בוודאות אין, לupay צריך לברר.
יש חברות שיש להם - בפרט הגדולות
למה צריך היתר עסקא אם סולקים תשלום אחד?

• הוסף לסימניות
אחרי בירורים וכו הגענו למסקנה שכדאי לנו להשתמש בUPAY ובמשולם (צריך את שתיהם)
האם למשהו יש נסיום עם התמיכה שלהם ועם השירות?
אנחנו משתמשים במשולם ומאד מרוצים.
בשביל מה צריך גם את UPAY ?!
למשולם יש פתרון לשליחת בקשות תשלום בsms, מיילים או ווצאפ, ולאחרונה גם עמוד סליקה סטטי.
אם תרצו גם חיבור לwoocommerce או חשבונית אוטומטית שתישלח למייל, תפנו לinvoice4u, הם עובדים עם משולם בסליקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה