סליקת אשראי ב YPAY הפסיק לעבוד????

• הוסף לסימניות
האם החברה הפסיקה לעבוד?????????????

‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
יש התייחסות לזה בסוף האשכול:

• הוסף לסימניות
הוא תקול כבר שבוע

יש אתר אחר מומלץ חינמי ויעיל כמוהו?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה עושים?
מה הצפי?
אני חייבת להפיק חשבוניות!!

• הוסף לסימניות
הם שלחו לי תגובה על שאלתי
לקוחות יקרים ,

אנו מודעים לתקלה שיש במערכת ,

מדובר בתקלה טכנית כפי שנמסר לי על ידי אנשי המחשוב , אנו מעריכים כי בשעתיים הקרובות המערכת תחזור לעבוד

צוות Ypay

• הוסף לסימניות
מה יהיה עושים בעיות...
איך אני מוציאה חשבונית?

• הוסף לסימניות
לקוחות יקרים ,

אנו מודעים לתקלה שיש במערכת ,

מדובר בתקלה טכנית כפי שנמסר לי על ידי אנשי המחשוב , אנו מעריכים כי בשעתיים הקרובות המערכת תחזור לעבוד

צוות Ypay
עדיין לא....

• הוסף לסימניות
הם כתבו לי לחדש את הססמא שלי - לחצתי על לינק שאמור לשלוח לי קישורית באימייל בכדי לחדש סיסמא - בפועל כבר כמה שעות הוא לא שולח לי שום קישורית - אין לי דרך להנפיק שום חשבונית !!!

האם עוד מישהו נתקל במשהו דומה ?
אשמח להתעדכן תודה רבה

• הוסף לסימניות
הם כתבו לי לחדש את הססמא שלי - לחצתי על לינק שאמור לשלוח לי קישורית באימייל בכדי לחדש סיסמא - בפועל כבר כמה שעות הוא לא שולח לי שום קישורית - אין לי דרך להנפיק שום חשבונית !!!

אשמח להתעדכן תודה רבה
לי הוא שולח קישורית ואני כבר משחזר פעם עשירית את הסיסמא בשעתיים האחרונות
והוא רושם לי שם המשתמש או הסיסמא אינם תקינים

• הוסף לסימניות

אשמח להתעדכן תודה רבה
גם אני עם אותה בעיה :(
מישהו הצליח להכנס?
מה קורה איתם לאחרונה?

• הוסף לסימניות
תבדקו בספאם או בקידומי מכירות וכדו' (לשם זה הגיע אצלי אחרי כמה נסיונות)

• הוסף לסימניות
עכשיו האתר הזה עובד למישהו???
כי כתוב לי שאני צריכה לאפס את הסיסמא ואז אני צריכה לכתוב שם משתמש ואני כותבת וזה לא עוזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה