דרוש מידע סליקת אשראי חול

• הוסף לסימניות
רוצה להחתחיל לסלוק אשראי בעסק
רוב הלקוחות הם מחו״ל (רובם מארה״ב)
אני גובה תשלום בדולרים בדרכ
איזה חברת סליקה מומלצת, ומה עמלה סבירה לשלם?

מה עלי לעשות כדי להתחיל לסלוק אשראי? עם מי מדברים? מה חשוב לי לדעת?
אשמח לכל מידע!

• הוסף לסימניות
האם יש לך מידע על הנ"ל. אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
אם עובדים הרבה עם חו״ל מומלץ דרך פייפאל שמקבל ומעביר את כל סוגי התשלומים.

• הוסף לסימניות
בפייפאל יש עמלת על כל פעולה פלוס שער המרה לא טובה. לפי חישוב שעשיתי מנסיון (לא מדויק) הם היו לוקחים בערך 8%. אני רוצה לדעת האם סליקת אשראי דרך חברות כגון UPAY וכדומה יוצא יותר זול או לא.

• הוסף לסימניות
בפייפאל יש עמלת על כל פעולה פלוס שער המרה לא טובה. לפי חישוב שעשיתי מנסיון (לא מדויק) הם היו לוקחים בערך 8%. אני רוצה לדעת האם סליקת אשראי דרך חברות כגון UPAY וכדומה יוצא יותר זול או לא.
תבדוק מולם מה העמלה של אמריקן אקספרס, של ויזה תייר.
העמלה של רוב החברות הישראליות על כרטיס חו״ל היא גבוהה.

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי יש את סטרייפ אבל צריך בשביל זה חשבון בנק או עסק רשום בחו"ל, הם לא עובדים בצורה רגילה עם עסקים בארץ.
אבל ראיתי המלצות על https://www.lemonsqueezy.com/ שאגב שייכת לסטרייפ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה