דגים סלמון במחבת

• הוסף לסימניות
היי,
אני רוצה לעשות סלומון במחבת ואין לי מחבת פסים
מישהי ניסתה פעם לטגן סלמון במחבת שיש רגיל?
זה עובד ?

• הוסף לסימניות
מאדים פרוסות דקות של גזר, מזיזים אותם הצידה, מניחים חתיכה של סלומון על המחבת (עדיף להסיר את העור, ולפחות להסיר קשקשים) מצפים את הדג בגזר המאודה, זורים מלח , פלפל, פפריקה, מכסים ומבשלים על להבה קטנה 15-10 דקות

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

מחפשת מתכון שמורכב יותר מרטבים\ מינדה
יש ?

• הוסף לסימניות
המון בצל ופרוסות לימון עם קצת כורוכום מלח ושמן. במחבת
מעליהם פרוסות סלומון עם העור החוצה [למעלה].
7-10 דקות
בלי כיסוי וזה מוכן.
.
אפשר להמיר את הרוטב בכל רוטב שהוא.

• הוסף לסימניות
רוטב צ'ילי הולך אצלכם?
חותכת את הסלמון לחתיכות קטנטנות או גדול....מה שאהוב(הקטן נהיה פריך וקריספי יותר)
משרה את הסלמון ברוטב ,מצפה בפירורי זהב ומטגנת,,,, מושלם!
ניתן לצפות ללא הרוטב ולאחר הטיגון להגיש בצלחת את הדג בזילוף רוב שום-או כל רוטב אחר מתאים.

• הוסף לסימניות
למישהי יש מתכון של סלט עם קוביות סלמון?

• הוסף לסימניות
היי,
אני רוצה לעשות סלומון במחבת ואין לי מחבת פסים
מישהי ניסתה פעם לטגן סלמון במחבת שיש רגיל?
זה עובד ?
אני ניסיתי אבל מושט..
יצא טעים אש!
רוצה את המתכון?

• הוסף לסימניות
מתכון של מירי זורגר-
מקמחים את הדגים
צלחת עם ביצה + תבלינים - א. שום מלח פלפל+ קמח כדי שיהיה סמיך יותר (כמו בלינצ'ס)
צלחת עם שקדים מולבנים פרוסים
טובלים את הדג היטב מכל הכיוונים בביצה
ואז טובלים את הצד העליון בשקדים
מטגנים על אש בנונית בסבלנות - עם מעט שמן
מכל הכיוונים
בצד של השקדים לטגן בזהירות עד השחמה

מדהים

• הוסף לסימניות
אם הדג טרי (מופשר לגמרי גם יעבוד)-
מתבלים אותו מכל צדדיו היטב
רצוי לתת לו לעמוד עם התיבול כמה זמן
ולצלות אותו על המחבת כמה דקות מכל צד
יוצא מעדן שאין כמוהו!

• הוסף לסימניות
סלמון במחבת, נשמע לי מדהים [לא ניסתי] בתנאי שהוא חתוך יותר קטן מפרוסות סנטדרט
לא חייב בכלל
הכנתי כמה פעמים מסלמון טרי
פשוט מעדן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה