דגים סלמון פרוס ברוטב, על מה תמליצו? אשמח מאד למתכון!

• הוסף לסימניות
אני ממש אשמח שתכתבו מניסיונכם איזה מתכון רץ אצלכם בפסח! ממש חשוב לי שיצא טעים!
(בעדיפות לסגנון פיקנטי עם שום כתוש וכו')

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כוסברה ושום
(אפשר גם להוסיף פטרוזיליה ושמיר)
לכתוש עם שמן זית במעבד מזון.
לפזר על הדג + מלח גס ופלפל גס
לאפות רבע שעה.

• הוסף לסימניות
להשרות במים עם מיץ לימון ומלח
לשטוף היטב
לערבב 3 כפות מיונז+ 3 כפות רוטב צילי (יש לי מתכון להכנה לבד)
למרוח היטב מכל הכיוונים
לפזר מעל הפרוסות שקדים ופקנים קצוצים
לאפות 20 דקות

• הוסף לסימניות
מתכון שהולך אצלנו בכל שבת וגם בפסח:
לשים בסיר מעט מים להוסיף שמן, פפריקה חריפה ומתוקה,תבלין לדג, פלפל ומלח, להוסיף 2-3 שיני שום, כמה רצועות גמבה, פרוסות בטטה, חומוס וכוסברה.
שהרוטב רותח להוסיף את פרוסות הסלמון ולבשל כרבע שעה.
יוצא מעדן!

• הוסף לסימניות
בפסח אין לי תנור אז אני עושה בסיר
יוצא מעדןן
מאדה בצל מוסיפה כמה כפות סילאן שום פפריקה פלפל ועוד קצת מים ושמה את הסלמון לבישול.

• הוסף לסימניות
הכנתי לשבת עם שמן זית, דבש, ושמיר טרי והמון שום חתוך לקוביות קטנטנות. השריתי לילה שלם,
לפני האפיה הוספתי מלח ופלפל שחור. אפיתי על החום הכי גבוה, פתוח, ל10 דקות בערך,
אולי אפילו פחות. יצא מושלם, מתיקות עדינה מהדבש, ומראה מקורמל כזה.

• הוסף לסימניות
לי ישמתכון מעולה!!!!!!!
עושה אותו כל שבת והפעם גם בפסח

רבע כוס סילאן

4שיני שום

מים
שמן
מלח פפרויקות גריל דג בפסח זה קטניות אז שמתי גריל עוף יוצא מעדן!! והפעם הוספתי שקדים מולבנים אז בכלל המראה גם מעולה

אגב אני חותכת כל פרוסה ל2 כמעט עד הסוף ואז פותחת זה יוצא מראה של פרוסת בלמון לא מפולטת שלימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה