דרוש מידע סלמון קפוא שעבר התוקף לפני כמה חודשים

• הוסף לסימניות
האם להשתמש בסלמון שהיה בפריזר והתוקף שלו עבר?

• הוסף לסימניות
לי ידוע שכל עוד היה במקפיא אין בעיה.

• הוסף לסימניות
זה סלמון קפוא עם תאריך אחרון לשימוש- כתוב שם שמותר להשתמש עד שנה מהדייג וכבר עבר שנה

• הוסף לסימניות
גם אם מקפיאים אוכל, לא ניתן להקפיא אותו לנצח ולהשתמש בו, יש זמן מוגבל לזה
למה? לא יודע
על המקפיא שלי יש ציורים (כך היה כשקניתי אותו) כמה חודשים ניתן להקפיא כל דבר

• הוסף לסימניות
אם הוא לא הופשר והיה באריזה אטומה בהקפאה טובה
והוא נראה טוב (בלי כתמים חשודים עליו)
מן הסתם יהיה לו רק טעם לוואי קליל

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים חופשי וב"ה הכל בסדר
כל עוד היה קפוא ועטוף היטב.
יכול להיות שהטעם קצת ייפגם אבל לא הרבה מעבר

• הוסף לסימניות
גם אם מקפיאים אוכל, לא ניתן להקפיא אותו לנצח ולהשתמש בו, יש זמן מוגבל לזה
למה? לא יודע
על המקפיא שלי יש ציורים (כך היה כשקניתי אותו) כמה חודשים ניתן להקפיא כל דבר
אני לא יודע מה מצויר על המקפיא מה שלא הופשר טוב גם הרבה אחרי התאריך בהקפאה
כל ספק לפח...
אין פה ספק זה מצויין
אם הוא לא הופשר והיה באריזה אטומה בהקפאה טובה
והוא נראה טוב (בלי כתמים חשודים עליו)
מן הסתם יהיה לו רק טעם לוואי קליל
גם טעם לוואי לא אמור להיות עם ישרה את זה במיץ לימון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה