דגים סלמון שלם לסעודת פורים, קל הכנה בלבד!!!!

• פותח הנושא ADHD
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הכי פשוט: שמן זית, מלח, (שום) וטימין

• הוסף לסימניות
לזרות אבקת שום על הדג.
להוסיף 4 כפות שמן זית, 3/4 כוס מיץ תפוזים עדיף טבעי ו-2 כפות דבש.
20 דקות בתנור על 200 מעלות.
יוצא מעדן!!!

• הוסף לסימניות
האם אפשר לקנות דג שלם בלי עצמות כלל?
כי אם עצמות זה בכלל לא שווה
(הנשים יגידו איכס על עצם שמצאו וזה יישאר ככה וחבל על הכסף)

• הוסף לסימניות
האם אפשר לקנות דג שלם בלי עצמות כלל?
כי אם עצמות זה בכלל לא שווה
(הנשים יגידו איכס על עצם שמצאו וזה יישאר ככה וחבל על הכסף)
כן
אני מבקש מהחנות שיפלט לי את הדג
וישאיר אותה שלם
זה אפשרי
אולי לא כל חנות מוכנה לעשות את זה

• הוסף לסימניות
בתמונה זה דג ללא עצם

• הוסף לסימניות
איזה ירקות כדאי לשים עם דג סלומון שלם?
ואיך חותכים לפרוסות אבל משאירים שלם?

• הוסף לסימניות
יש משהו שלא הבנתי לגבי סלמון שלם: האם יש דרך להכין סלמון שלם, בלי אינספור עצמות קטנות, שהורסות את כל ההנאה?
נכון, זה יפה, נכון, זה טעים, אבל זה לא הגיוני. הכנתי דג שלם, ו...הוא נשאר כמעט שלם...

כן
אני מבקש מהחנות שיפלט לי את הדג
וישאיר אותה שלם
זה אפשרי
אולי לא כל חנות מוכנה לעשות את זה

בתמונה זה דג ללא עצם

• הוסף לסימניות
מתכון מנצח:
תבלין גריל דג
צילי מתוק
בצל מטוגן פשקס
אין מי שטעם ולא ביקש מתכון
30 ד בתנור

• הוסף לסימניות
אני מורידה את העור עם פלייר שיעדתי למטרה הזו.
כשהדג קפוא תופסים את הקצה של העור עם הפלייר ומושכים.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להוריד לגמרי את העור- פטנט שבעלי גילה בשבוע האחרון-כשהדג קפוא לגמרי, לשפוך על העור מים רותחים והופפפ- לתלוש את העור בקלי קלות!!
אני הולכת לעשות על זה פטנט רשום :)
זה משהו מוכר מאד...
את הכסף את לא תקבלי:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה