Create a comic-style illustration for me of a big mountain smiling as if it were giving birth and cradling a mouse in its arms with a pacifier in its mouth and a small blanket on the mouse, but let them see the mouse.
CreaCreate a comic-style illustration for me of a big mountain smiling as if it were giving birth and cradling a mouse in its arms with a pacifier in its mouth and a small blanket on the mouse, but let them see the mouse.
ב-2026 החוכמה היא לקדם יעילות. הכוח של N8N מאפשר לבצע בכמה שעות עבודה מה שפעם דרש צוות פיתוח שלם. בואו ללמוד איך לייצר פתרונות שחוסכים זמן יקר וכסף רב, ולהפוך לנכס אסטרטגי עבור כל עסק או ארגון.
את התמונה יצאתי פיתה - יצרתי בלאונרדו במודל פניקס.
הפרומפט בערך - צור איור קומי של פיתה ריחנית שמוצגת בצורה מואנשת, עם עיניים ופה וידיים ורגלים, הפיתה עומדת ליד דלת פתוחה כאילו רוצה לצאת החוצה.
תרגמתי בגוגל טרנסלייט.
ואם כבר הכוונה ללמד מתחילים איך לעבוד, אז אחרי שהעליתי את התמונה המשכתי לנסות ליצור משהו יותר טוב.
הפניקס האתר יוצר פרומפט משלו, אז העתקתי אותו לגוגל ותרגמתי לעברית, ואז שיפרתי אותו לפי הצרכים שלי והפכתי שוב לאנגלית.
יצא משהו יותר טוב לטעמי אבל כבר לא יכלתי להחליף תמונה.
מעלה את זה כאן.
יוהו , רק עכשיו רואה שחייב פורמט.
אני ערכתי בדיזייר.
ואת הפורמט ערך לי צאט GPT כתבתי לו מה אני רוצה והוא כתב לי את זה במילים יפות וברורות. חי בסרט-"ילד צעיר עטוף כולו בסרטי מתנה צבעוניים ונוצצים, כשהסרטים מסתחררים סביב גופם כמו מתנה. פניו של הילד זוהרות משמחה והתרגשות צרופה, מציגים חיוך רחב שלוכד בצורה מושלמת את הביטוי 'חי בסרט'. ' התמונה משובצת בסגנון תלת מימד, עם צבעים עזים וחמים המעצימים את תחושת העומק והתנועה, גורמים לתחושה כאילו הילד באמת שקוע בעולם קסום ומשמח". ראש כרוב-
נושא עיקרי: כרוב ענק ומפורט עם מרקם עלים טבעי, בעל פרצוף הומוריסטי המעניק לו אישיות קומית.
תווי פנים:
עיניים: עיניים אנושיות אמיתיות בעלות הבעה מעורפלת או "חסרת מושג", המשולבות במבנה הכרוב, משתלבות באופן טבעי עם צורת העלים שלו.
פה: קפל בעלי הכרוב הדומה לפה, אולי מעט פתוח, משדר מראה מטופש או מבולבל.
אף: בליטה קטנה או בליטה בעלים המזכירה באופן טבעי אף.
צבעים: גווני ירוק עזים עם הדגשות והצללות להדגשת המרקם הטבעי והפרטים של הכרוב.
רקע: רקע פשוט ונייטרלי, כמו משטח עץ או שיפוע רך ובהיר, כדי להבליט את הכרוב.
אווירה כללית: שילוב של ריאליזם והומור - הכרוב נראה "מתעורר לחיים" עם עיניים דמויות אדם אקספרסיביות, ויוצרים אווירה שובבה ומשעשעת.
לא ראיתי שצריך את ההנחיה ואין לי אפשרות לערוך את התמונה הראשונה ולכן העלה פה
נעשה בצאט GPT בהנחיה שיצור לי בצורה הומוריסטי את הביטוי אוזניים לכותל - שהכותל יהיה ריק , בסגנון צבעי מים
אתה אומר לו אני רוצה שתכתוב לי הנחיה על , לדוגמא פיל שעף
הנחיה ליצירת תמונה של פיל עף
ChatGPT אמר:
הנה הנחיה אפשר להשתמש בה ליצירת תמונה של פיל עף: "צייר פיל עף עם כנפי פרפר גדולות וססגוניות, שמרחף מעל יער טרופי שופע. הפיל נראה קליל ושמח, והכנפיים שלו נראות שקו מעט באור השמש. ברקע, אפשר לראות עצים גבוהים ועננים רכים באופק. השתמשו בצבעים חמים חמים ובהירים כדי להגיש את האווירה החללית והקסומה של השמש. הסצנה
בס״ד האמת שלא הכנתי אבל... :ROFLMAO: פותחים בכבוד אכסניה... תודה ל @מנהל ai המסור, תודה לכל המצביעים והמלייקים, וכמובן תודה ל @אניגמאמין על אתגר 179. לאחרונה חזרו הדיונים על מטרת האתגרים: שימת הדגש על רעיון או על ביצוע. השתדלתי לאתגר גם ברעיון מקורי ויצירתי, וגם בביצוע טוב שיתפוס את העין. ככל...
www.prog.co.il
פרומפט:
A full-body shot of a very large, obese Hasidic man in a black suit and shtreimel, standing on a table, legs shaking, and arms flailing.his eyes wide with horror His face is contorted in terror as he looks at a cockroach on the floor. The scene should be absurd, exaggerated, and comical in nature
ובעברית: צילום גוף מלא של גבר חסידי גדול מאוד ושמן בחליפה שחורה ושטריימל, עומד על שולחן, רגליו רועדות וידיו מתנופפות. עיניו פעורות מאימה פניו מתעוותות באימה כשהוא מסתכל על ג'וק. הרצפה. הסצנה צריכה להיות אבסורדית, מוגזמת וקומית במהותה
בס״ד האמת שלא הכנתי אבל... :ROFLMAO: פותחים בכבוד אכסניה... תודה ל @מנהל ai המסור, תודה לכל המצביעים והמלייקים, וכמובן תודה ל @אניגמאמין על אתגר 179. לאחרונה חזרו הדיונים על מטרת האתגרים: שימת הדגש על רעיון או על ביצוע. השתדלתי לאתגר גם ברעיון מקורי ויצירתי, וגם בביצוע טוב שיתפוס את העין. ככל...
www.prog.co.il
פרומפט:
A comical and satirical scene of an enthusiastic Hassidic preacher, with an excited face and exaggerated hand movements, standing on a podium and speaking to an audience of exhausted and tired male Hassidics. The crowd sits on chairs or benches, some yawning, some looking at their wristwatches, and some completely asleep.
ובעברית:
סצנה קומית וסאטירית של דרשן חסידי נלהב, בעל פרצוף נרגש ותנועות ידיים מוגזמות, עומד על בימה ומדבר לקהל של חסידים מותשים ועייפים. הקהל יושב על כיסאות או ספסלים, חלקם מפהקים, חלקם מסתכלים בשעוני היד שלהם, וחלקם ישנים לגמרי.
www.prog.co.il
פרומפט:
A Hasidic man with a black cap and a white button-down shirt, very very fat with a belly as big as 3 armchairs, sitting on a soft leather couch, his belly swollen and round like a balloon, almost tearing his shirt. His face is full of pleasure. On a small table in front of him are scattered food crumbs, empty plates, and scattered dishes, evidence of a hearty meal.
ובעברית:
גבר חסידי עם כיפה שחורה וחולצה מכופתרת לבנה, מאוד מאוד שמן עם בטן גדולה כמו 3 כורסאות, יושב על ספת עור רכה, בטנו נפוחה ועגולה כמו בלון, כמעט קורע את החולצה. פניו מלאות עונג. על שולחן קטן מולו פזורים פירורי אוכל, צלחות ריקות וכלים מפוזרים, עדות לארוחה דשנה.
ומאחר ונכנסתי לנייט קפה כדי להוציא משם את הפרומפט, אני כמובן לא אצא בידיים ריקות.
יושב על סיר הבשר
פרומפט:
A very, very fat Hasidic man with a large black cap and a white button-down shirt, sitting on a huge pot with a diameter of 4 meters and a height of one and a half meters, his short and fat legs reach about half the height of the pot, his fat body fills the entire width of the pot, in front of him on a table is a huge plate with a diameter of 50 cm "M is full of potatoes and meat, and he eats with great enthusiasm, the scene is exaggerated and comical
ובעברית:
גבר חסידי שמן מאוד מאוד עם כיפה שחורה גדולה וחולצה לבנה מכופתרת, יושב על סיר ענק בקוטר 4 מטר ובגובה מטר וחצי, רגליו הקצרות והשמנות מגיעות עד כחצי גובה הסיר, גופו השמן ממלא את כל רוחב הסיר, לפניו על שולחן מונחת צלחת ענקית בקוטר 50 ס"מ מלאה בתפוחי אדמה ובשר, והוא אוכל בהתלהבות מרובה, הסצנה מוגזמת וקומית
@כולם
שימו לב לכלל:
ש להעלות תמונה בקובץ JPG או PNG.
זהו כלל בכל האתגרים
תמונה בפורמפט WEBP לא עולה טוב
הדרך להמיר את זה: לפתוח באמצעות צייר ולשמור בשם כקובץ JPEG

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //