מידע שימושי סלסלאות הכביסה ממשנת יוסף,ממכירת סוכות תשפ"ב (בלבד) אתם מרוצים ?

• הוסף לסימניות
במכירה האחרונה נמכרו סלסלאות כביסה
צורת ערימת הסלסלאות היא ברוורס, כל סלסלה הולכת אחורה כמה ס"מ מזו שתחתיה
לנו אישית זה מאד מפריע במיקום ובייצוב הערימה
האם יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
ואני רכשתי שם סלסלאות גבוהות עם גלגלים
חפשתי כבר תקופה סלסלאות עם גלגלים כי הדרך ממכונת הכביסה שלי עד למרפסת התליה מאד ארוכה והיה לי קשה כל פעם לדחוף את סלסלת הכביסה הכבדה
אבל כבר ביום הראשון 2 גלגלים נשברו
הם היו כ"כ חלשים וקטנטנים שכבר שזה הגיע הביתה חשבתי בליבי מעניין 'מתי זה ישבר'...
האם למישהו זה גם קרה? האם יש איזה זיכוי או משהו כזה? כי אם הייתי קונה בטמבור ברור שהייתי באה להתלונן שעל השימוש הראשון זה נשבר.
או שמודיעים מראש שהאיכות ירודה ואז אין תלונות ואין אחריות

• הוסף לסימניות
ואני רכשתי שם סלסלאות גבוהות עם גלגלים
חפשתי כבר תקופה סלסלאות עם גלגלים כי הדרך ממכונת הכביסה שלי עד למרפסת התליה מאד ארוכה והיה לי קשה כל פעם לדחוף את סלסלת הכביסה הכבדה
אבל כבר ביום הראשון 2 גלגלים נשברו
הם היו כ"כ חלשים וקטנטנים שכבר שזה הגיע הביתה חשבתי בליבי מעניין 'מתי זה ישבר'...
האם למישהו זה גם קרה? האם יש איזה זיכוי או משהו כזה? כי אם הייתי קונה בטמבור ברור שהייתי באה להתלונן שעל השימוש הראשון זה נשבר.
או שמודיעים מראש שהאיכות ירודה ואז אין תלונות ואין אחריות
תשלחו מייל ותבקשו להחזיר

• הוסף לסימניות
ידוע לי שיש למשנת יוסף היום מחסן חזרות

• הוסף לסימניות
מי שרוצה להחזיר מוצר יכול להחזיר לתחנה ומקבל זיכוי למכירה הבאה

• הוסף לסימניות
צריך להתקשר לשרות לקוחות ואז הם אומרים איך להחזיר או שישלחו לך גלגלים להחלפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה