סלסת אבוקדו

• הוסף לסימניות
הבטחתי להכין לשמחה
אבל אני לא יודעת איך מכינים,:eek::D
למישהו יש מתכון?
כמויות ל-50 איש?

• הוסף לסימניות
מה זה סלסה??

יש לי כמה מתכונים מצוינים לסלטי אבוקדו אם מעניין אותך אכתוב פה בכיף

• הוסף לסימניות
3-4 אבוקדו בשלים אבל לא רכים מדי

3 כפות לימונים כבושים בלי פפריקה

1-1.5 לימון בשל סחוט טרי

1 פלפל ירוק טרי קצוץ דק ללא גרעינים

חופן עלי כוסברה טריים

מלח ים גס לפי הטעם

חותכים את בשר האבוקדו לקוביות קטנות. קוצצים את הלימונים הכבושים. מטפטפים מיץ לימון על קוביות האבוקדו ומערבבים עם הלימונים הכבושים, עם הפלפל הירוק החריף שקצצתם, ועם עלי הכוסברה שהפרדתם מהגבעולים. מתבלים במלח ומגישים.

• הוסף לסימניות
לא, זה סוג של סלט אבוקדו אלגנטי, עם קוביות בצל, עגבניות ואבוקדו.
אין לי פשוט מתכון.

• הוסף לסימניות
קוראים לסלט הזה - גוואקמולי:

2 אבוקדואים גדולים ויפים.
2 שיני שום כתושים.
1 עגבניה קטנה ועסיסית חתוכה לריבועים קטנים.
1/2 בצל אדום קצוץ דק.
1 פלפל חלפיניו (לאוהבי החריף - לא חובה).
חצי לימון (לסחיטה)
מלח פלפל.

-חתכו את כל אבוקדו לחצי והוציאו את התוכן שלו (בלי הגלעין והחלק החום כמובן) לתוך קערה.
-סחטו את החצי לימון מעל לאבוקדו.
-הוסיפו את שיני השום הכתושים לקערה.
-חתכו את העגבניות לריבועים קטנים והוסיפו לקערה.
-הוציאו את הגרעינים והממברנה של החלפיניו וחתכו לריבועים קטנים - הוסיפו לקערה.
-הוסיפו את הבצל האדום.
-ערבבו הכל יחד טוב טוב (למעוך ולמעוך) - הוסיפו מלח ופלפל לטעמכם!

אויייששש כמה שזה טעים ומשמין!!!

• הוסף לסימניות
אני מכינה כמו שכתבת בלי מתכון מדויק
מועכת את האבוקדו, מוסיפה קוביות עגבניות, קוביות קטנטנות של בצל לבן חי, מיונז, מלח קצת פש"ח לערבב, לסובב את הראש ולראות שזה נעלם.

אוף, שיתרכך כבר האבוקדו שקניתי היום, בא לי:(
השבוע הכנתי אבוקדו בארוחת ערב, ואז יצאתי לכמה דקות לשיחת טלפון, כשחזרתי לא השארתי לי פירור;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה