- הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1300082:אני לא ממש מבינה מה את מצפה לרחמים מאיתנו הלקוחות, שנדאג לך שלא תפסידי מהמשכורת שלך בגלל המדיניות המפגרת של סלקום מול העובדים שלה, על חשבון זה שאנחנו נשלם עוד כסף כל חודש.
אני באמת מצפה בתמימות להבין מה את רוצה לומר בזה???![]()
שלפעמים אני נדהמת...
שאנשים בטוחים שנציג\ת שירות הם לא בנאדם ולא נעלבים... וחבל לי שתמתינו זמן ארוך על קו בזמן שאין לנו אפשרות לתת תוכנית כזו ותאמינו לי שאני רוצה.
חבל לי גם עליכם (לא רק עלי
קרה לי מקרה ואני לא רוצה לקטרג אבל עם לקוח חרדי, אם אתה פה מהפורום אז תדע לך שנפגעתי.
הלקוח צווח עלי "גנבת גנבת" ולא נתן לי לדבר, ניסיתי ככל יכולתי לעזור לו, ולא יכולתי, הוא רק צרח עלי "גנבת ועוכרת ישראל"
תבינו מה אנחנו עוברים לפעמים ומאוד חבל ששם הציבור החרדי נפגם...
גם שאתם כועסים תשלטו בעצמכם...
כל הכועס כאילו עובד עבודה זרה רח"ל ולא אני אמרתי את זה בלי לדבר על חילול ה'...
שורה תחתונה-התפקיד שלנו הוא לשרת את הלקוחות ותפקיד הלקוחות הוא להבין שגם נציגים מוגבלים ביכולות שלהם.
וכן, גם בכוחות שלהם להבליג, לכבד, והעיקר לא להפגע!
יום אחד נוכחתי בנציגה ששוחחה עם לקוח ארוכות הלקוח החל לעלוב בה קשות הנציגה פשוט ישבה כשראשה מורכן ולא יכלה לענות לו היא רעדה מבכי.
לקוחות יקרים, הזהרו בדבריכם!!!!!!!!!
גם נוכחתי בנציגה חדשה, ערביה, שלקוח צעק עליה שהוא שונא ערבים, מה לערביות אין לב? הן לא נפגעות?
רק שתבינו מה עובר עלינו, קצת לחשוב על השני, כן, גם כשפגעו בכיס שלכם ואתם מרגישים שעושקים אתכם, ותאמינו לי שלקוח שמכבד את עצמו הוא לקוח מכובד!!!!
תפקחו עיניים.
הנושאים החמים