סלקום 29 ללא הגבלה ? ?

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1300082:
אני לא ממש מבינה מה את מצפה לרחמים מאיתנו הלקוחות, שנדאג לך שלא תפסידי מהמשכורת שלך בגלל המדיניות המפגרת של סלקום מול העובדים שלה, על חשבון זה שאנחנו נשלם עוד כסף כל חודש.
אני באמת מצפה בתמימות להבין מה את רוצה לומר בזה??? :(

שלפעמים אני נדהמת...
שאנשים בטוחים שנציג\ת שירות הם לא בנאדם ולא נעלבים... וחבל לי שתמתינו זמן ארוך על קו בזמן שאין לנו אפשרות לתת תוכנית כזו ותאמינו לי שאני רוצה.
חבל לי גם עליכם (לא רק עלי:eek:) אבל רוצה שתבינו לא אחת קורה שלקוחה צועקת על הנציגה במילים אישיות, פוגעת בה אישית, לא מבינה שהיום זו נציגה ומחר יכולה הבת שלה לשבת במקומה של הנציגה ולקוחה תצעק עליה, לפעמים אין לנו ברירה אלא לומר ללקוחה "אם אני הייתי הבת שלך, גם היית צועקת עליי ככה? ואם הבת שלך היתה יושבת פה במקומי ולקוחה היתה צועקת עליה היית מקבלת את זה בשלוות נפש?"
קרה לי מקרה ואני לא רוצה לקטרג אבל עם לקוח חרדי, אם אתה פה מהפורום אז תדע לך שנפגעתי.
הלקוח צווח עלי "גנבת גנבת" ולא נתן לי לדבר, ניסיתי ככל יכולתי לעזור לו, ולא יכולתי, הוא רק צרח עלי "גנבת ועוכרת ישראל"

תבינו מה אנחנו עוברים לפעמים ומאוד חבל ששם הציבור החרדי נפגם...
גם שאתם כועסים תשלטו בעצמכם...
כל הכועס כאילו עובד עבודה זרה רח"ל ולא אני אמרתי את זה בלי לדבר על חילול ה'...

שורה תחתונה-התפקיד שלנו הוא לשרת את הלקוחות ותפקיד הלקוחות הוא להבין שגם נציגים מוגבלים ביכולות שלהם.
וכן, גם בכוחות שלהם להבליג, לכבד, והעיקר לא להפגע!

יום אחד נוכחתי בנציגה ששוחחה עם לקוח ארוכות הלקוח החל לעלוב בה קשות הנציגה פשוט ישבה כשראשה מורכן ולא יכלה לענות לו היא רעדה מבכי.
לקוחות יקרים, הזהרו בדבריכם!!!!!!!!!

גם נוכחתי בנציגה חדשה, ערביה, שלקוח צעק עליה שהוא שונא ערבים, מה לערביות אין לב? הן לא נפגעות?
רק שתבינו מה עובר עלינו, קצת לחשוב על השני, כן, גם כשפגעו בכיס שלכם ואתם מרגישים שעושקים אתכם, ותאמינו לי שלקוח שמכבד את עצמו הוא לקוח מכובד!!!!

תפקחו עיניים.

• הוסף לסימניות
ברגע זה התקשרתי לאורנג', ואמרתי לנציג: יש לי תוכנית אצלכם ב49 ש"ח לחודש,
אחרים כמו סלקום וגולן נותנים ב29. לנייד, או שיש לכם מענה?
התשובה שקיבלתי, מצטערים זה המחיר אצלנו! אותי זה הפתיע!

(חבל ששם המשפחה שלי זה לא "טלקום" :D)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1300231:
שלפעמים אני נדהמת...
שאנשים בטוחים שנציג\ת שירות הם לא בנאדם ולא נעלבים... וחבל לי שתמתינו זמן ארוך על קו בזמן שאין לנו אפשרות לתת תוכנית כזו ותאמינו לי שאני רוצה.
חבל לי גם עליכם (לא רק עלי:eek:) אבל רוצה שתבינו לא אחת קורה שלקוחה צועקת על הנציגה במילים אישיות, פוגעת בה אישית, לא מבינה שהיום זו נציגה ומחר יכולה הבת שלה לשבת במקומה של הנציגה ולקוחה תצעק עליה, לפעמים אין לנו ברירה אלא לומר ללקוחה "אם אני הייתי הבת שלך, גם היית צועקת עליי ככה? ואם הבת שלך היתה יושבת פה במקומי ולקוחה היתה צועקת עליה היית מקבלת את זה בשלוות נפש?"
קרה לי מקרה ואני לא רוצה לקטרג אבל עם לקוח חרדי, אם אתה פה מהפורום אז תדע לך שנפגעתי.
הלקוח צווח עלי "גנבת גנבת" ולא נתן לי לדבר, ניסיתי ככל יכולתי לעזור לו, ולא יכולתי, הוא רק צרח עלי "גנבת ועוכרת ישראל"

שורה תחתונה-התפקיד שלנו הוא לשרת את הלקוחות ותפקיד הלקוחות הוא להבין שגם נציגים מוגבלים ביכולות שלהם.
וכן, גם בכוחות שלהם להבליג, לכבד, והעיקר לא להפגע!

יום אחד נוכחתי בנציגה ששוחחה עם לקוח ארוכות הלקוח החל לעלוב בה קשות הנציגה פשוט ישבה כשראשה מורכן ולא יכלה לענות לו היא רעדה מבכי.
לקוחות יקרים, הזהרו בדבריכם!!!!!!!!!

גם נוכחתי בנציגה חדשה, ערביה, שלקוח צעק עליה שהוא שונא ערבים, מה לערביות אין לב? הן לא נפגעות?
רק שתבינו מה עובר עלינו, קצת לחשוב על השני, כן, גם כשפגעו בכיס שלכם ואתם מרגישים שעושקים אתכם, ותאמינו לי שלקוח שמכבד את עצמו הוא לקוח מכובד!!!!

תפקחו עיניים.

אני אכן מקפידה בשיחות עם נציגי שרות,
להדגיש שוב ושוב שאני לא מרוצה מהתנהלות החברה , שאת/ה הנציגה שלה.
חשוב להדגיש שאין ללקוח שום דבר אישי נגד הנציג. אלא הטענות הם נגד החברה.

וכן, כל חברת תקשורת יודעת שאם אני לקוחה שלהם אבל נותנים לי הצעה זולה יותר ב5-10-20 ש"ח לחודש
אין סיבה שלא להתנייד! הרי רמת השרות זהה בכל החברות :cool:
וחבל מאד מאד מאד שחברת תקשורת מצאה לעצמה אפיק חדש להשלמת הכנסה - קיזוז ממשכורת העובד!!!!:mad::(:mad::(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1300253:
ברגע זה התקשרתי לאורנג', ואמרתי לנציג: יש לי תוכנית אצלכם ב49 ש"ח לחודש,
אחרים כמו סלקום וגולן נותנים ב29. לנייד, או שיש לכם מענה?
התשובה שקיבלתי, מצטערים זה המחיר אצלנו! אותי זה הפתיע!

(חבל ששם המשפחה שלי זה לא "טלקום" :D)

מוזר מאד
לי היה את אותו סיפור. התקשרתי לאורנג' ונתנו לי מסלול חדש ב29 אגו' (שכולל גם 500 דקות לחו"ל). והבהירו לי שם שכל אחד יכול לעבור לזה (טלפונית) רק זה בתוספת תשלום (משהו כמו 40 ש"ח למיטב זכרוני) על מעבר מסלול (במעבר לחברה אחרת צריך בד"כ לשלם על הסים סכום קצת יותר יקר וזה לא יוצא משתלם).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1300231:
שלפעמים אני נדהמת...

.
שושיה יקרה,
גם אני עבדתי בשירות לקוחות ואני יודעת בדיוק על מה את מדברת.
צריך עור פיל כדי לעבוד בכזו עבודה...
רק חבל לי עלייך שתשארי עם ההרגשה הזו בלב. היום זה הלקוח הזה, מחר זה השני..
צריך לנסות ללמוד לא לקחת את הדברים אישית, כי ללקוחות יש נטיה לקטנות מוחין - הוא חושב שאת המנכ"לית ושופך עליך הכל...
הייתי ממליצה ללמד עליו כף זכות - אפילו שזה קשה, תמציאי משהו, אפילו שיהיה הזוי... אולי זה יעזור...
לא יודעת עד כמה הוא "חרדי".... כיום, חרדי זו מילה מאוד כוללנית....
גם מהסביבה הקרובה שלי, בסביבת אנשים המשתדלים להיות חרדים לדבר ד', מאוד קשה למצוא אדם שיזהר מאוד מאוד בבין אדם לחברו ולא יכשל בכך!

אגב, אני רוצה להתנייד מפלאפון לסלקום, אפשר? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהושע הרגפן;1301407:
מוזר מאד
לי היה את אותו סיפור. התקשרתי לאורנג' ונתנו לי מסלול חדש ב29 אגו' (שכולל גם 500 דקות לחו"ל). והבהירו לי שם שכל אחד יכול לעבור לזה (טלפונית) רק זה בתוספת תשלום (משהו כמו 40 ש"ח למיטב זכרוני) על מעבר מסלול (במעבר לחברה אחרת צריך בד"כ לשלם על הסימים סכום קצת יותר יקר וזה לא יוצא משתלם).

תוכל לברר לי את שם המסלול? מתי עברת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1300259:
אנחנו קבלנו לשנתיים.
שושיה - האם זה נכון שבחודש הראשון אני צריכה לדבר הרבה כי על פי זה אקבל את הדקות בעתיד??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה