נכתב ע"י sm05276;1298433:בדיוק ביום שיש שאלתי על כזה מסלול, כנראה שצדקתי...
נכתב ע"י sm05276;1298520:שאלתי כאן בפרוג וחברי פרוג לא ידעו תשובה.
צודק שכחתי.נכתב ע"י HDAS;1298524:שאלת על 26
ואני עניתי שיש 29
נכתב ע"י עפולה;1298578:לכמה זמן ה- 29 ש"ח ומה לאחר מכן?
נכתב ע"י שושיה;1298575:כן, מסלול חדש שנכנס ביום שישי 29 ללא הגבלה
למצטרפים חדשים ותעשו טובה ומי שלא בכלל מצטרף חדש שלא יתקשר לבקש...
אם אתם רחמנים בני רחמנים, לקוח שנוטש אותי בגלל שלא יכולתי ובאמת שאני לא יכולה לתת תוכנית זו יורד לי מהמשכורת!!!!!!!
אז אם אכפת לכם מאשה חרדית שעובדת לפרנסתה כדי להחזיק אברך כולל ולא עובדת בעבודה שנוחה לה אז אל תתקשרו בשביל זה בבקשה בבקשה!!!!!:)
.
נכתב ע"י nc;1299612:איפה בב"ב יש עמדות של סלקום שאפשר להתנייד בהן?
נכתב ע"י שושיה;1298575:כן, מסלול חדש שנכנס ביום שישי 29 ללא הגבלה
למצטרפים חדשים ותעשו טובה ומי שלא בכלל מצטרף חדש שלא יתקשר לבקש...
אם אתם רחמנים בני רחמנים, לקוח שנוטש אותי בגלל שלא יכולתי ובאמת שאני לא יכולה לתת תוכנית זו יורד לי מהמשכורת!!!!!!!
אז אם אכפת לכם מאשה חרדית שעובדת לפרנסתה כדי להחזיק אברך כולל ולא עובדת בעבודה שנוחה לה אז אל תתקשרו בשביל זה בבקשה בבקשה!!!!!
ללקוחות קיימים יש בינתיים שתי תוכניות או 49 ללא הגבלה למשך שנה או 49+מכשיר נוקיה 208 ללא עלות וזה בהתחייבות ל-3 שנים כי אם יוצאים\עוברים תוכנית תתחילו לשלם על המכשיר.
זאת אומרת אם עברתי החודש לתוכנית הזו אני צריכה לדבר כמה שיותר שהסכום יהיה גדול?נכתב ע"י זרח;1299448:כפי שפורסם לאחרונה ומתוך עיון בהסכם של סלקום "ללא הגבלה" הוא לפי סכום הדקות של החודש הראשון או השני, מעבר לכך יש עלות זמן אוויר.
נכתב ע"י שקוף;1299497:שושיה? לא הבנתי. אם אנשים עוברים למה זה פוגע בך? או במוקדנית?
בכל אופן סיפור הזוי קרה לי:
אני הייתי בסלקום במחיר 59 ואז הציעו לי באורנג' במחיר 29 ועברתי .
אחרי כמה ימים מתקשרת אלי נציגה מסלקום למה עזבתי
אמרתי לה "כמו שכולם מניידים היום.
נשארתי עם המספר שלי, סים ללא עלות. אז למה להשאר ולשלם 60 ש"ח סתם???"
אז היא אמרה לי שבדיוק היום!! (זה היה ש"ש) יצא מבצע חדש במחיר 29 ש"ח. נו מה איתה? למה לא נזכרה קודם?
היא רוצה שאני יעזוב את אורנג' אחרי יומיים ... ואז אורנג בטח יתקשרו אלי אח"כ.. למה עזבתי ואז הם יביאו לי יותר בזול ואז אני יעזוב ואז סלקום יתקשרו זה לא נגמר. מה קורה בעולמנו???העיקר שאני מרוויחה. לא?
זה הסיפור שקורה עם חברות הסלולר????
נכתב ע"י שושיה;1299747:כל נטישה של לקוח נספרת על כל הנציגים ששוחחו עימו בשבועיים האחרונים, כך שאם תגיעי אלי ותבקשי כזו תוכנית, אין לי אפשרות לתת אותה, תתניידי ואז הנטישה תיספר עלי, ויורידו לי כמובן מהמשכורת.
אם יש משהו שאני כן יכולה לעזור אז זה ממש בשמחה, אבל בתחום הזה ממש לא בשליטתי
(אגב, אני פתחתי בסלקום לפני חודש קו חדש אני משלמת היום 35 ולא יכולה לקבל ב-29 גם אם אני מאוד רוצה, ואפילו שאני נציגה שלהם אז זה לא קשור...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים