סלקל לתינוק

• פותח הנושא gol
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם זה לשימוש יום יומי ולהרבה זמן יש סל קל "איזי סליפ" של החברה הסקנדינבית/נורבגית "besafe" שנשכב ל-180 מעלות - כך גם את התינוק נרדם ניתן פשוט להשעין את הסלקל לנוחות מירבית.
בקריאה מהירה בנט עליו מסתבר שאפשר לקנות לו מתאם ולחבר אותו לשלדות של עגלות שונות.
אולי כדאי לברר.

• הוסף לסימניות
אני קניתי סלקל "מקסי קוזי" ביד 2 ב-50 שח
גם קל, וגם מתאים לרכב
מאוד מרוצה!

• הוסף לסימניות
איפה קונים יד 2?
אבל נראה לי קצת דוחה לשים תינוק על משהו שמישהו השתמש בו. לא יודעת לא נראה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;653851:
אני קניתי סלקל "מקסי קוזי" ביד 2 ב-50 שח
גם קל, וגם מתאים לרכב
מאוד מרוצה!

זה נדיר ביותר! חיפשתי הרבה פעמים ולא מצאתי שום סלקל נורמלי במחיר הזה ודאי לא מקסי קוזי... גם לא ב-100...

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי מקסי קוזי יד שניה
אבל לא באתר אלא בחנות של צעצועים ומוצרי יד שניה לתינוקות
ברחוב אברהם בן דוד בבני ברק
חנות מוצלחת
רכשתי שם כבר הרבה דברים מאז שגיליתי אותה
לא רואה מגעיל במוצר שתינוק אחר שכב עליו ועבר כיבוס/נקיון שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה