סלקל לתינוק

• פותח הנושא gol
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות סלקל לתינוק.
יש לכם המלצות? סוג? חברה?
האם כדאי להשקיע בסלקל שמתחבר לעגלה?
או אולי כדאי טרמפולינה במקום?
תודה.

• הוסף לסימניות
תלוי למה המטרה.
למשל לי היה שמושי ביותר הטרמפולינה התינוק רגוע משחק במשחק שבא עם זה וכן מבחינה בריאותית אני חושבת שזה יותר טוב לגב כמה שיותר ישר וכשאת משכיבה בסלקל התינוק מתכרבל שם ואני לא בטוחה שזה בריא!?
אחרת למה מחפשים עגלה ב180 מעלות ולבסוף משכיבים בסלקל שאין לא תמיכה טובה לגב??

• הוסף לסימניות
אם יש במשפחה הקרובה רכב, כדאי לקנות גם שמתאים ככסא בטיחות.

• הוסף לסימניות
המטרה שלי זה להניח אותה (תנוקת) אחרי שהיא אוכלת. וגם שיהיה סלקל לנסיעה ולנשיאה...
יש לכם המלצות?

• הוסף לסימניות
לנסיעה ולנשיאה הטרמפולינות לא מתאימות, אע"פ שבשימוש ביתי הן נפלאות!

• הוסף לסימניות
ברור ששווה להתאים את זה לעגלה.
מי שמתרגל לזה זה חיים אחרים. אם יש רכב חיבים את הסלקל וגם שאן לשים את העגלה בתא מטען והילדה לא כח הנסיעה על הידים אלא בסל לידך זה תענוג!

הסוג אם זה לעגלה ברוב המקרים האופציות הן של מקסי קוזי או הסייבקס.
אומרים שהם אותו הדבר, הנסיון שלי הוא עם מקסי קוזי מצוין אבל יקר הרבה יותר מהסייבקס.

אה.. ועוד נקודה נשיאה של הילדה ככה זה לא הכי כייף. (הסלקל כבד!!!)

• הוסף לסימניות
ישנם סלקלים שמתאימים לשמש גם ככסא בטיחות - והם לא כבדים!
לפני כשנה, קיבלתי בהשאלה סלקל שהוא גם כסא בטיחות (יותר נכון: כסא בטיחות שאפשר להוריד חלק ממנו ולהופכו להיות גם סלקל) וזה היה כ"כ כבד, שלא נהנתי מזה. הלכתי לחנות של מוצרי תינוקות, ומצאתי שם סלקל חמוד ולא יקר בכלל, שיש בו תוספת נשלפת של ריפוד פנימי לתינוק קטנטן - כדי לייצב את ראשו שלא ישמט הצידה - והוא יחסית קל! וגם מתאים לשמש ככסא בטיחות (עד גיל 9 חדשים).
התמשנו בו הרבה (מגיל חודש עד קרוב לגיל שנה) בהנאה רבה.

• הוסף לסימניות
כל הסלקלים מתאימים לכסא בטיחות.
והמקסי קוזי נחשב הקל שבכולם ועדיין שיש ילד במשקל 6/7 ק"ג + 3 ק"ג סלקל זה כבד לנשיאה.

• הוסף לסימניות
משהו מכיר את הסייבקס?
יש לי הצעה של סלקל סייבקס ב550 ש"ח?
כדאי?

• הוסף לסימניות
הצעה 550? זה המחיר!
אני לא מכירה אותו אישית אבל לדעתי הוא נראה טוב ולא כבד.

• הוסף לסימניות
אני מוכרת עכשיו סלקל של צי'קו
במצב חדש לגמרי
עם רפוד נשלף
וכולל בסיס לרכב ב- 250 ש"ח בלבד

צבע כתום -אפור כמו בתמונה

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 23.3 · צפיות: 16
  • לכידה2.JPG
    KB 27.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
כמה זמן בשימוש?
את העלית את זה ליד2, או שזה תיווך?

• הוסף לסימניות
אני העליתי ליד 2

היה בשימוש חודשים ספורים בלבד
אולי 4 או 5 חודשים

אבל הוא מתכבס נהדר והצבע ממש חזק ועמיד.
בקיצור - ממש במצב חדש

• הוסף לסימניות
המחיר של הסיבקס בכל מקום הוא 750, לא?

• הוסף לסימניות
לא.
בבייבי סטאר זה 550. (ככה אמרו לי אולי זה כי אני רוצה גם עגלה אבל תבררי שוב את זה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;653201:
אם יש רכב חיבים את הסלקל וגם שאן לשים את העגלה בתא מטען והילדה לא כח הנסיעה על הידים אלא בסל לידך זה תענוג!

הבנתי נכון? תינוקת בנסיעה על הידיים?
סכנת נפשות.
לא תעמוד על דם רעך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;653504:
הבנתי נכון? תינוקת בנסיעה על הידיים?
סכנת נפשות.
לא תעמוד על דם רעך.

לצערי לא הבנת נכון!
כתבתי שעם רכב חייבים את הסלקל!
וגם אם אן זה מאוד נוח באוטבוס שהילד לידך ולא עליך.

• הוסף לסימניות
בביבי סטאר זה עולה 750 בלי עגלה.
אולי עם עגלה פחות.
בכל מקום זה בין 700 ל800 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה