"סל המחזור בכונן X אינו תקין..."

• הוסף לסימניות
"...האם ברצונך לתקן כעת?" כן\לא.
ע''פ המלצה של חבר בינתיים בחרתי תמיד ב'לא'...
[נוסח ההודעה נכתב מהזכרון, ייתכנו שינויים קלים]
מדובר בכונן חיצוני.
האות X הינו משתנה, במקומו מופיעה אות אחרת לפי רצונו של כל מחשב.

כבר שני מחשבים ברצף מעלים את ההודעה הזו אחת לכמה שניות כשהכונן מחובר אליהם.
ואני עומד תמה על המחזה: יש לי סל מחזור בכונן החיצוני ולא ידעתי עליו??

• הוסף לסימניות
"...האם ברצונך לתקן כעת?" כן\לא.
ע''פ המלצה של חבר בינתיים בחרתי תמיד ב'לא'...
[נוסח ההודעה נכתב מהזכרון, ייתכנו שינויים קלים]
מדובר בכונן חיצוני.
האות X הינו משתנה, במקומו מופיעה אות אחרת לפי רצונו של כל מחשב.

כבר שני מחשבים ברצף מעלים את ההודעה הזו אחת לכמה שניות כשהכונן מחובר אליהם.
ואני עומד תמה על המחזה: יש לי סל מחזור בכונן החיצוני ולא ידעתי עליו??
כל דיסק קשיח יש לו סל מיחזור משלו.
לדיסק און קי אין סל מיחזור (וזו גם הסיבה שבדיסק און קי הוא שואל אם אתה רוצה למחוק לצמיתות).
קשור גם לNTFS, אבל לא אכנס לזה כרגע.

בכל מקרה, בכדי לתקן את זה, צריך ליצור תיקיית סל מיחזור חדשה.
שם התיקיה:
$Recycle.bin

• הוסף לסימניות
א.
בכל מקרה, בכדי לתקן את זה, צריך ליצור תיקיית סל מיחזור חדשה.
שם התיקיה:
$Recycle.bin
אבל קיימת ספרייה כזו :rolleyes:
רואים אותה כמובן רק בהצגת קבצים מוסתרים וכן בהצגת קבצי מערכת.
ב. מה המשמעות של קיום סל מחזור כזה? אפשר להוציא ממנו חומר שמחקתי מהכונן? וכן האם ניתן לרוקן אותו ע''מ לפנות מקום?

• הוסף לסימניות
לאחרונה קרה לי דבר כזה, אני מוחק קבצים כבדים מהאונקי והוא נשאר מלא... עד שהתברר לי שיש סל מיחזור שהכל הולך לשם ולא נמחק. במצב כזה יש בהגדרות האונקי אפשרות ניקוי הדיסק (כמו בדיסק קשיח) ע"מ לרוקן אותו, אני לא רציתי אותו כלל אז מחקתי לחלוטין עם MasterSeeker.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה