סל הקניות הזול בירושלים

• הוסף לסימניות
אנו רוצים ללכת לעשות קניה גדולה לחג הפסח הבעל"ט,
ומתלבטים,
איפה הכי כדאי לעשות את הקניה הגדולה לחג הפסח?
יש?
אושר עד?
רמי לוי מהדרין?
או אולי שערי רווחה?

אנא, עזרו לי מנסיונכם, ואולי שתפו במבצעים ברשתות השונות.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איפה הכי זול,
אבל אם את עובדת לפי שעות, לכי למקום שבו הצפיפות הכי נמוכה, והתורים הכי קצרים.
פשוט כי הזמן שמבזבזים על הידחקויות בינות למדפים + עמידה בתור אינסופי הוא יקר.
מניסיון שלי, אושר עד הוא הכי מרווח, רמי לוי זול אבל צפוף, ייתכן ש"יש" תיתן את המענה מבחינת הזמן.

• הוסף לסימניות
אפש לעשות סקר מחירים כאן בפורום.

כל אחד שהולך לעשות קניות יכתוב איפה קנה וכמה עלו לו מוצרים כמו: יין, מצות, קמח מצה, קמח תפוחי אדמה, תפוחי אדמה, חלב, גבינה וכדו' - מוצרים בסיסיים שכל משפחה קונה - ואז יהיה אפשר להכין טבלה עם כל המחירים של כל הרשתות ולראות מי הכי זול.

ודרך אגב, אפשר לעשות את זה ארצי ולא רק בירושלים ואח"כ לבדוק מי הכי זול בירושלים, מי הכי זול במרכז ומי הכי זול באופן כללי מכל הרשתות שנבדקו.

אין לי בעיה להכין את הטבלה כשיגיעו מספיק נתונים.

מי שבעד שיתן תודה ונתחיל עם:
"סקר סל הקניות המהדרין הזול במדינה - פסח תשע"ג"

• הוסף לסימניות
שערי רווחה - זולים יחסית,
אבל לא מביאים הכל ואין מבחר בכלל!
בוודאות תצטרכו להשלים קניות במקום נוסף.

• הוסף לסימניות
אני קונה ליד הבית (מעיין 2000) הכי פחות את הזמן ואולי משלמת 50ש"ח יותר נו זה שווה..

• הוסף לסימניות
לפעמים יש להם מבצעים שווים
אבל הצפיפות רבה רבה!
בשבילי זה מכולת +
אבל לקניה כמו לפסח אני חושבת כן ללכת לרשת יותר גדולה
למרות שבגדול אני מסכימה איתך בנושא המחיר
(כך גם אפשר לקנות כל יום איזה משהוא בדרך הביתה)

• הוסף לסימניות
לדעתי אין כמו אושר עד!!!
וניסיתי את כל החנויות שנכתבו פה.

• הוסף לסימניות
שמן אגוזים ב"הכי כדאי" - 18.00 ש"ח

• הוסף לסימניות
שערי רווחה - היום היה ממש ריק:
קולה RC שישיה - 19.90
שמפו פינוק - 9.90
5 מ' נייר אלומיניום 100 מיקרון - 29.90
10 גליונות נייר ארונות - 7.90
תמרים מיובשים של מיה - 3.90
8 יח' מפות ניילון עבות - 8.90
2 מברשות קולגייט - 16.90
חומץ 5% - 5.90

נגמר לי הזמן הקליד...

• הוסף לסימניות
אני קונה ביש שהוא קרוב לביתי ויקר להחריד-רק את המבצעים http://www.yesh.co.il/Yesh/
ואת השאר בנתיב החסד.
כמו"כ עשיתי הזמנה במשנת יוסף. נקווה שהירקות שם יהיו ירקות ולא עבמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;973582:
אפש לעשות סקר מחירים כאן בפורום.

כל אחד שהולך לעשות קניות יכתוב איפה קנה וכמה עלו לו מוצרים כמו: יין, מצות, קמח מצה, קמח תפוחי אדמה, תפוחי אדמה, חלב, גבינה וכדו' - מוצרים בסיסיים שכל משפחה קונה - ואז יהיה אפשר להכין טבלה עם כל המחירים של כל הרשתות ולראות מי הכי זול.

ודרך אגב, אפשר לעשות את זה ארצי ולא רק בירושלים ואח"כ לבדוק מי הכי זול בירושלים, מי הכי זול במרכז ומי הכי זול באופן כללי מכל הרשתות שנבדקו.

אין לי בעיה להכין את הטבלה כשיגיעו מספיק נתונים.

מי שבעד שיתן תודה ונתחיל עם:
"סקר סל הקניות המהדרין הזול במדינה - פסח תשע"ג"

רעיון מעולה! נראה לי שעדיף שקודם יחליטו פה באשכול על מספר מוצרים בסיסיים ולפי זה כל אחד יכתוב כמה עלה לו. כי מה שיכול לקרות זה שכל אחד יכתוב מוצרים אקראיים אחרים ולא תהיה אפשרות לערוך השוואה.
הייתי מתנדבת להכין את הרשימה אבל אני עדיין לא בקטע של להכין חג עם מדי הרבה קניות ואין לי עוד מספיק מושגים על הצריכה בפסח.

• הוסף לסימניות
רמי לוי:
עגבניות, מלפפון, תפו"א 49 אג' לקילו
מצות ירושלמי 99 ש"ח ל2.5 ק"ג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה