דרוש מידע סל לידה מאוחדת שיא

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אם מישהו יוכל לעשות סדר בכמה שאלות
א. יש הבדל בין לידה ראשונה או שניה וכו'.?
ב. לכמה זמן צריך להחייב על מאוחדת שיא?
ג. מה המחיר של מאוחדת שיא?
ד. מה מקבלים בהחזרים ומה במזומן או שהכל המזומן וההחזרים זה רק עם קבלה?
ה. אשמח לדעת עוד פרטיםתודה

• הוסף לסימניות
א. יש הבדל בין לידה ראשונה או שניה וכו'.?
תבדקי במחשבון באתר מאמימוש, בדר"כ בלידה 1-3 אין הבדל
ב. לכמה זמן צריך להחייב על מאוחדת שיא?
צריך לפחות חצי שנה ועד לתאריך בו את מממשת את זכאותך לשיא
ג. מה המחיר של מאוחדת שיא?
זה תלוי בגיל- מפורט לך מפורש באתר הקופה
ד. מה מקבלים בהחזרים ומה במזומן או שהכל המזומן וההחזרים זה רק עם קבלה?
מקבלים החזרים על קבלות בתחומים הרלוונטיים, תבדקי במחשבוני זכאות במאמימוש
ה. אשמח לדעת עוד פרטיםתודה
מוזמנת להכנס לאתר מאמימוש, יש לך שם מידע נרחב
שיהיה בשעטו"מ :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובות המפורטות!!!!!!
יותר היה נכון לכתוב בלשון זכר כיון ששאלתי עבור אשתי

• הוסף לסימניות
לכל המגיבות כאן והמצפות להחזרים ממאוחדת מנסיון מר איתם פשוט תברחו מהקופה הכושלת הזאת ותעברו למקום אחר הייתי ב2 לידות במכבי ובכללית ואין מה להשוות במאוחדת חיכיתי כמעט 6 חודשים להחזר וחלק לא אושר לי בכללית ומכבי הכל עבר חלק
שלא נדבר על איכות הרופאים והזמינות, כשלדוגמא אמר לי רופא נשים במכבי שעובד כמנהל מחלקת נשים באחד מבתי החולים הגדולים במרכז שהשכר שהוא דורש רק מכבי וכללית יכולים לשלם לו מכיון שהם קקופות חולים הרבה יותר גדולות עם יותר משאבים ובתי חולים מאחוריהם, מה שגורם שבמאוחדת כל הרופאים שעובדים הינם סנדלרים ערבים שלמדו רפואה במלטה,
רוב הלקוחות של מאוחדת כיום הם חרדים שלא באים בגלל איכות הרפואה אלא כי מנכל מאוחדת היה אצל רבם/אדמורם וכד'

• הוסף לסימניות
לכל המגיבות כאן והמצפות להחזרים ממאוחדת מנסיון מר איתם פשוט תברחו מהקופה הכושלת הזאת ותעברו למקום אחר הייתי ב2 לידות במכבי ובכללית ואין מה להשוות במאוחדת חיכיתי כמעט 6 חודשים להחזר וחלק לא אושר לי בכללית ומכבי הכל עבר חלק
שלא נדבר על איכות הרופאים והזמינות, כשלדוגמא אמר לי רופא נשים במכבי שעובד כמנהל מחלקת נשים באחד מבתי החולים הגדולים במרכז שהשכר שהוא דורש רק מכבי וכללית יכולים לשלם לו מכיון שהם קקופות חולים הרבה יותר גדולות עם יותר משאבים ובתי חולים מאחוריהם, מה שגורם שבמאוחדת כל הרופאים שעובדים הינם סנדלרים ערבים שלמדו רפואה במלטה,
רוב הלקוחות של מאוחדת כיום הם חרדים שלא באים בגלל איכות הרפואה אלא כי מנכל מאוחדת היה אצל רבם/אדמורם וכד'
על הקורס הכנה קיבלתי כמה ימים אחרי שהגשתי קבלות
וכנ"ל על הבראה אחרי לידה - שזה 1500 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני גם לא הייתי מאוד מרוצה ממאוחדת ומהקצב של ההחזרים שלהם אבל לא צריך ללכת כ"כ רחוק בהשמצות... מדברת למרות הניסיון המר שלי איתם...
בכל אופן - אצלי היה קצת סרט לקבל החזר על הכנה ללידה ולקח כמה שבועות אבל על ההבראה קיבלתי די מהר דווקא.

• הוסף לסימניות
גם אצלי החזרים מהסל - מאוחדת סיוט ונמשך חודשים ארוכים, לא הכל אישרו...
לאומית - תוך 5-7 ימים הכסף בחשבון.

• הוסף לסימניות
איזה קל וכיף זה להשמיץ...
אין לי שום ניסיון עם קופות אחרות, {אני במאוחדת}
אבל בלידות שהיו, ההחזרים תמיד בתוך פחות משבועיים מיום ההגשה!

וכמו לכל בן אנוש גם לי יש הערות על הקופ״ח שלי, וגם אני בשרות מסוים נתקלתי בחוסרים,
ואפי׳ ניסיתי לעבור קופה כי הבטיחו הרים וגבעות,
והופה ברגע שביצעתי את המעבר פשוט התעלמו התעלמות מוחלטת!
עכ״כ שביצעתי מעבר חזרה למאוחדת לפני שהמעבר נכנס לתוקף!

אז לא ברור מה טוב יותר, אבל...

ולא לשכוח....העיקר הבריאות!!:)

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לומר לי האם ניתן ללכת להבראה אחרי לידה לכל מלון שהוא?
וכן האם ההחזר הוא רק על 50% מהקבלה?- כלומר, רק על החלק של האישה בהבראה, או 75% מהסכום הכולל ששילמנו?
אני במאוחדת ויש לי שיא.

• הוסף לסימניות
אפשר ללכת לכל מלון בארץ שמנפיק חשבונית מס מוכרת
וכן האם ההחזר הוא רק על 50% מהקבלה?
תלוי
אם רשום זוג, חלק מהקופות החזר של 85%, חלק 50%
או 75% מהסכום הכולל ששילמנו?
בעקרון זה 75% ממה ששילמו על היולדת, אבל עד סך מסויים ליום
כך שבדר"כ במלון בכשרות מהדרין, הסכום המקסימלי בכל מקרה לא עובר את ה 50%... (בדר"כ פחות)

• הוסף לסימניות
מקפיצה את הנושא
לגבי החזר על קורס הכנה ללידה אצל מאוחדת
מאיזה שבוע בהריון מקבלים?
כמה מקבלים?
קבלות של יוכי סירוטה מתקבל?
תודה על תגובה.

• הוסף לסימניות
ממה שאני הבנתי במאוחדת שיא קורס הכנה ללידה לא נכלל ב-2000 ש"ח של הסל לידה.
(בשונה משאר הקופות)
קבלות של יוכי סירוטה אני לא יודעת, מענין אותי כי יש לה עוד מעט נופש בשבט והייתי רוצה להצטרף. (בכללית מקבלים)

• הוסף לסימניות
הבנתי שמהמלחמה זה 4 חודשים להבראה גם במאוחדת- אכן??

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עוד משהו חשוב לגבי תאריכים
אם מישהי השתחררה היום לדוג' 14/1
היא תוכל לצאת להבראה עד ה 13/3 כולל
אבל על ה 14/3 כבר לא תוכל
ויש אנשים שטועים בזה...

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול 8 חודשים אחרי...
זה נכון שבמאוחדת שיא בליה חמישית יש החזר של 3 לילות בתעריף גבוה יותר חוץ מארבעת הלילות הראשונים?
במאוחדת מתכחשים לדבר כזה, הגם שכששיכנעו אותי לעבור לשיא הם אמרו את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה