סמארטפון כשר - יש לי שאלות...

• הוסף לסימניות
אני במהלך של הצלת נפשות לבני היקר, ואני עושה מאמצי על
להוציא אותו מהאייפון שלו. הגענו להסכמה שהוא יקבל סמרטפון כשר,
ואני לא מתמצא בזה בכלל.

כל מי שיכול לכוון אותי בנושא, אודה לו מאד.
רק אומר שהמסלול צריך להיות כמה שיותר פתוח, אבל
על רימון, ממש אין מה לדבר...

(איפה קונים? איך נרשמים? מה מומלץ, וכ')
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, לא מבינה בזה, ואין לי ניסיון, אבל את זה ראיתי בדיוק השבוע:
http://www.hidabroot.org/he/LandingPage/71700

מה האופציות ומה יש בזה - צריך לבדוק.

• הוסף לסימניות
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש את הסמארטפון הכשר של נתיב
שנותן מענה לדבר הזה

• הוסף לסימניות
אם אתה מדבר על 'הכי טוב', אז הכי טוב זה של נתיב. מכל בחינה.

אבל, סתם הערת אגב; אני לא יודע במי מדובר, אבל אם היה לו אייפון עד היום, אז לא נראה לי בכלל שסמארטפון כשר יספק אותו. זה פשוט לא מיועד בשביל זה. המכשירים האלו מכילים יישומים משרדיים, ניווט, הודעות, מיילים וכדו', וכל זה לא יעניין נער שהיה לו עד היום מכשיר אייפון פתוח, שלא שימש אותו כמכשיר עזר לעבודה/פרנסה, אלא שימש כמכשיר בילוי.

דעתי האישית בלבד, ואשמח שאתבדה. וה' ישלח לו ולכם המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי,
רמי לוי - צריך אישור מיוחד של עסק או משהו שזה לצורך עבודה או משה כזה, והם חוסמים דברים מסוימים
נתיב - לא מכירה, אבל מהחסימה על המחשב שלי אפשר לומר שהם בהחלט חוסמים מאדדד כל מה שלא נכלל מראש ברשימת הקטגוריות הנצרכות.
הידברות - יש להם סמרטפונים - עלי'הם אני ודעת קצת יותר כי קראתי דף שהביאו לי שיש לו הכל, מצלמה מצוינת, ואיכותית (זה מה שמענין אותי, למרות שלי יש כשר) ובכלל מסלול נראה בסדר גמור,
יש עוד דברים שאפשר למיטב ידיעתי שיחסמו דבריםנוספים שרוצים לחסום.
בהצלחה רבה וישועות!!

• הוסף לסימניות
יש לנתיב משיר G2 וG2 מיני שיש בו הרבה אפשרוית אני מכירה אישית הרבה אנשים שעברו מאייפון רגיל לסמארטפונים האלו ומרוצים מאד
מבירור ששאלתי יש להם דפדפן בתוספת מחיר (אין לי מושג כמה)שהוא נותן יותר אפשרוית גלישה
והכל ברמת חסימה
ולא אין לי מנויות..
צריך גם לעבור ועדה כדי לקבל את המכשיר

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים!

בסופו של דבר קניתי מכשיר של הדברות, בינתיים עושה רושם טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1426883:
תודה רבה לכל העונים!

בסופו של דבר קניתי מכשיר של הדברות, בינתיים עושה רושם טוב!
נשמח לשמוע יותר פירוט
מה יש במכשיר ומה אין בו

• הוסף לסימניות
המכשיר עוד לא ביד שלי.
מה שאני כן יכול לומר זה שיש למכשיר
אופציה להתחבר לכל WIFI (גם של השכנים החילוניים)
וזה לא פוגע בסינון.

בחנות יש אפילו משחקים, לא שזה מעניין אותי,
אבל כשמדובר בבחור שאמור לבחור בין זה לאייפון,
אז מה השאלה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה