דרוש מידע סמארטפון לצרכי עבודה

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח להתייעץ...
עקב הקורונה קיבלתי מהעבודה מכשיר שדרכו אוכל להתחבר לעבודה מהמחשב האישי.

אני מעוניינת להכשיר אותו בדרך כלשהי כך שתהיה עליו חסימה (חזקה!!!)
חשוב לי גם שיהיה בתשלום סביר, ושאוכל בכל רגע נתון לבטל (במקרה של חזרה מלאה לעבודה).

פרט נוסף- השימוש שלי במכשיר הוא באפליקציה מסוימת, כך שעקרונית אני יכולה לעשות חסימה על כל המכשיר פרט לאפליקציות שאני חייבת לצורך ההתחברות. האם יש משהו כזה?

כיון שהמכשיר אינו שלי, אני חייבת שיישמר כמות שהוא ולא לבצע עליו שינויים בצורה בלתי חוזרת.
אודה להמלצתכם בעניין!!

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח להתייעץ...

חשוב לי גם שיהיה בתשלום סביר, ושאוכל בכל רגע נתון לבטל (במקרה של חזרה מלאה לעבודה).

פרט נוסף- השימוש שלי במכשיר הוא באפליקציה מסוימת, כך שעקרונית אני יכולה לעשות חסימה על כל המכשיר פרט לאפליקציות שאני חייבת לצורך ההתחברות. האם יש משהו כזה?

כיון שהמכשיר אינו שלי, אני חייבת שיישמר כמות שהוא ולא לבצע עליו שינויים בצורה בלתי חוזרת.
אודה להמלצתכם בעניין!!
כשר פליי
איזה אפליקציה מדובר

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח להתייעץ...

אודה להמלצתכם בעניין!!
באיזה מכשיר מדובר?
למיטב ידיעתי, באייפון ניתן להגדיר בבקרת ההורים (apple restrictions) הגבלה על כל מה שרוצים, כך שניתן להגביל את כל המכשיר מלבד האפליקציה הספציפית הזו. והמעלה היא שלא מדובר באפליקציית סינון חיצונית, אלא במשהו פנימי במכשיר, כך שזה בחינם, בלתי ניתן לפריצה, לא תוקע שום דבר במכשיר ולא זולל סוללה.
בירושלים ובבית שמש יש את ארגון TAG (לא יודע אם דוברים עברית) שיעשה לך את זה בחינם (ולהם תהיה את הסיסמה על בקרת ההורים).

• הוסף לסימניות
שמעתי על אפליקציה (חינמית) בשם applock שנועלת בסיסמא איזה אפליקציות שרוצים. כדי להגדיל את הבטחון אפשר לחלק את הסיסמא לשניים- חצי אצלך וחצי אצל בעלך או מישהו אחר, ככה שאף אחד לא יכול לפתוח את החסימה לבד.

• הוסף לסימניות
זה מתאים לסינון על מכשיר קיים או צריך לקנות מכשיר שלהם?
מכשיר קיים
זו חברה שההגנה מבוסס על נטספרק
יש עוד כאלה בשוק
אני אישית משתמש בשירות מבצר
077-222-32-94
שירות מעולה!!! מהיר ומקצועי!!!

• הוסף לסימניות
זה מתאים לסינון על מכשיר קיים או צריך לקנות מכשיר שלהם?
על כל מכשירי סמסונג זה עובד הכי טוב.

גם על אחרים זה עובד - אם לא עובד הם לא מחייבים אתכם.

שווה בדיקה. שירות מעולה ממש.

• הוסף לסימניות
על כל מכשירי סמסונג זה עובד הכי טוב.

גם על אחרים זה עובד - אם לא עובד הם לא מחייבים אתכם.

שווה בדיקה. שירות מעולה ממש.
מבצר עובד על כמעט כל מכשירי אנדרואיד
לגבי שיאומי האחראי אמר לי לבחור את העדכניים

• הוסף לסימניות
@שנים מיבצר כבר לא כל כך פעיל לאחרונה, כדאי לפנות לחברות אחרות

• הוסף לסימניות
@נענענ
כמו שכתבו למעלה,
אם הצורך הוא רק באפליקציה אחת ניתן לחסום עם אפלוק את הככללל בדגש על ההגדרות (למנוע נסיונות הסרה של האפליקציה בכל מיני דרכים יצירתיות...) ולהפעיל הגנה גבוהה.
עדיף שהססמה לא תהיה אצלכם חצי חצי מניסיון....
זה פשוט וקל...

• הוסף לסימניות
לי יש כושר פליי.
משלמים 90 שח לשנה. אפשר להפסיק מתי שרוצים. הם רוצים אפליקציה מסויימת צריך לבקש.
אפשר גם להתקין לבד ממקור חיצוני אם האפליקציה מאושרת אצלם בעיקרון, אם זה לא מאושר האפליקציה כמובן תותקן, אבל תקבלו גישה חסומה בניסיון לפתוח את האפליקציה...

• הוסף לסימניות
מי שהמליץ על כושר פליי - האם ניתן לבקש להוסיף אפליקציות שאני צריכה לרשימת האפליקציות המותרת בחסימה הכי גבוהה שלהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה