קופירייטינג סמוב או רבמסר?

• הוסף לסימניות
עבור רשימת תפוצה ללקוחה. שרוצה כמה שיותר שיתוף וקהל.
מה עדיף?
מצד אחד סמוב בעיני פי אלף.
מצד שני אמרו לי שהוא חסום בכל מיני חסימות.

• הוסף לסימניות
אני באופן אישי ממליץ ללקוחותיי על סמוב.. יש להם מערכת מעולה. אבל ללקוח שמתפעל בעצמו את מערכת הדיוור, רב מסר יהיה ידידותי הרבה יותר.
שיקול נוסף הוא המחיר. רב מסר יקר משמעותית.

• הוסף לסימניות
אני באופן אישי ממליץ ללקוחותיי על סמוב.. יש להם מערכת מעולה. אבל ללקוח שמתפעל בעצמו את מערכת הדיוור, רב מסר יהיה ידידותי הרבה יותר.
האם סמווב פתוח בכל החסימות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נכון. אחרי אלפיה כבר משתווה ואפילו לטובת רב מסר.
למתחילים לאט עדיף סמוב כי 200 ראשונים חינם, אבל אחכ (אני בדיוק עוברת אחרי אלפיה לרב מסר, כי מ1500 זה יותר שווה)

• הוסף לסימניות
יש גם - 'שלח מסר'

• הוסף לסימניות
מה עם שלוש פינות אתרים?

• הוסף לסימניות
למיטב זכרוני בין:
אקטיב טרייל
רב מסר
שלח מסר
מסר 10
וסמווב
מסר 10 הכי נוחים במחיר

• הוסף לסימניות
איזה אוטומציות למשל?
אפשר לשלוח מיילים /הודעות sms באופן מותאם תוך x זמן, לפי הפעולה שהנמען עשה. כמו פתיחת מייל, לחיצה על קישורים וכו'.

• הוסף לסימניות
ומה מבחינת הטמעת קוד אנליטיקס?
עבודה עם קורסים דיגטליים או חיבור עם מערכת גוטווובינר?

• הוסף לסימניות
באופן כללי, זה עשוי להשתנות בין הדרישות והצרכים שלכם מהמערכת. לדיוור רגיל גם מסר 10 יספיק. בשביל אוטומציות בסיסיות כמו דיוור לפי דפי נחיתה ועזיבה וכו' רב מסר יהיה מעולה. וזה גם מתמשק בצורה טובה לgo to webinar.

אבל בסמוב ישנם פונקציות נוספות מקצועיות יותר. ומהניסיון שלי, חלק גדול מהלקוחות לא יודעים להשתמש בהם נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה